hits
 • 14.02.2018, 08:04

5 av mine skjulte talenter


... Som plutselig ikke er så skjulte mer.


1. Jeg er utrolig god på å se likhet mellom folk/dyr etc. Dersom vi ser en ny person på tv/møter en ny person kobler jeg som regel umiddelbart til en eller annen kjendis. Og A er alltid sånn at ''ja, søren - de ligner jo!''

2. Jeg kan rulle med magen og flytte magesekken rundt i magen - dette kunne også mormor and im super-proud over å ha arvet dette fra henne ♥ I tillegg til dette kan jeg også danse magedans og flytte ganske greit rundt på hofta. Det må være lov å si? haha. 

3. Jeg kan bevege nesa opp og ned, og jeg kan bevege det ene øye-eplet mens det andre står stille. Dette ser super-freaky ut og jeg velger vel heller bort å gjøre det til nye mennesker....

4. Jeg kan gråte på kommando (kanskje det er derfor jeg gråter så lett av alt mulig til vanlig? de gangene jeg ser noe trist gråter jeg relativt lett, og da er det ikke falske tårer).


5. Jeg vil ikke kalle dette fotografisk hukommelse, men jeg har veldig lett for å huske hvor jeg har ting fra - jeg kan for eksempel se for meg settingen hvor jeg hørte noen si noe, eller få opp et slags bilde av teksten jeg har lest hvis jeg har lest noe. Desverre er det ikke sånn at jeg kan se for meg en hel tekst jeg har sett en gang i hodet, da ville jeg nok hatt litt bedre kontroll på puggeprøver på skolen.. 

 
Nå skal det sies at dette bildet er relativt gammelt og jeg er et par (!) kilo tyngre nå, men gymnasten er her vel fortsatt!


( og jeg kan gjerne ta med noen av Alexanders skjulte talenter også, han er nemlig helt SYKT god på å etterligne stemmer og tonefall. Mine absolutt favoritter er Mikke mus og James Blunt tror jeg, desverre må dere bare tro meg - for han gidder ALDRI gjøre imitasjoner når jeg spør han når vi er med andre, haha. I tillegg er han utrolig(!) flink å synge, og spesielt country og rap-sanger. Dette henger sikkert sammen med stemmegreia..)


Andre som har noen litt morsomme talenter? :-)

 • 10.10.2017, 18:29

Høstdikt


Du lille blad, du daler
vårt lille land vi maler
ved peisen drikker vi noe søtt
og ser ut vindu - morgenrødt

Ute er det kaldt og brått
Men farger er det, ikke grått 
Vi ser fram mot vintersang
og gleder oss over solnedgang

tente lys og strikkaklær
vi gjør oss klare for hvaennslags vær
Fargene sovner, det er litt tragisk
Men likevel så magisk

 

 

 • 02.09.2015, 17:51

Ti ting som irriterer meg grenseløst


Idag har verken gjort eller skal gjøre noe spesielt, så da tenkte jeg å like gjerne gi dere en liten oppramsing på ting som i mine øyne kunne irritert en stein;

1.Folk som peser når de sover.

2.Folk som tar EN tyggis istedet for to. Og da spesielt når man står igjen med EN tyggis på slutten av pakken.. alle vet at EN tyggis varer 2 minutter, 2 varer en halvtime.

3.SLURPING, spesielt når det handler om milkshake-bunnslam. uuuugh. Får skikkelig frysninger

4.Folk som står foran og blokkerer øverst i rulletrapper. Sånn særriøst,jeg kommer opp i en fart som ikke kan kontrolleres og kommer til å bli skvisa inn i ryggen din.

5.Folk som blokkerer midtgangen på matbutikker med handlevogner. Om man skal snakke om hva som har skjedd de siste årene med den gamle kjenningen du gikk på skole med, vær så snill å still dere i aliminumsfolieavdelingen der ingen oppholder seg uansett.

6.Folk som går alt for sakte ut av rundskyvedører, slik at man selv ender opp med å skvises ut av døra som kommer bak.

7.Når kassepersonen spør og tar betalt for pose men glemmer gi meg en. ''eeeh, posen??''

8.Folk som lar barna sine løpe løpsk på kjøpesenter etc hvor det er mange folk. Det siste jeg vil er å snuble å knuse barnet ditt.

9.Folk som legger deg til på facebook for så å skrive '' Hei, hvem er du? :) '' eller '' Kjenner jeg deg? ''

10.ELLER gutter som poker deg til tross for deres 20 profilbilder av seg selv og sin kone med 5 barn. Ekle menn?

Og etter å ha spurt Andrea om hun hadde noe å tilføye -
Folk som ikke reiser seg for eldre og folk med småbarn på bussen. Kom igjen - du klarte løpe for å rekke bussen, ta må du nå klare å stå i 5 minutter også. Dette var visst vanlig frekkhet på skolebussen hennes. (jeg vet ikke, for jeg har buss-skrekk)
*ler oppgitt*


HVA IRRITERER DEG? • 26.08.2015, 13:04

Bildene som ikke kom på bloggen del 2


Og jeg har såklart flere på lager ja. Here you go;


hahaha hva gir du meg. Dette er nok favoritten fra denne delen.Jah. Hvilket er din favoritt blandt helgas blinkskudd?

 • 25.08.2015, 16:41

Bildene som ikke kom på bloggen


Men som skal få en sjanse alikevell. Etter en heftig photosession med Andrea sitter jeg omtrent alltid igjen med et godt knippe grusomme bilder - som jeg alltid tar vare på og ler meg til magekramper av ved senere anledninger. Vel, dere fortjener og litt magevondt og jeg har en ganske høy terskel på å drite ut meg selv her på bloggen  - så her har dere del en av to gode håndfuller photofails fra de siste dagene;

Tror dette må være favoritten. Se stramminga i halsen da, hahahha.

'' det blir kult om du snurrer rundt, Lena'' Yas.............Vel, man kan ikke si jeg ikke er et ordetlig sjarmtroll til tider.
Og wait - det er mer! kikk innom litt senere for muligens verre forevigheter.

 • 05.08.2015, 20:00

FOCCACIA FAIL


hahah, jeg ler meg skakk. Et tips; om du skal ''sunnifisere'' en oppskrift, forandre hele oppskriften eller finn en sunn versjon allerede laget.. off. Jeg fant på søndag ut at jeg skulle bare foccacia-brød, noe av det absolutt beste jeg vet. Nora serverte det i dåpen, så da fikk jeg oppskriften på kvelden og skulle lage en egen versjon med soltørket tomat og oliven. Jeg kikket i melskapet, og fikk en ''lur'' ide om å holde samme oppskriften - bare ta 50/50 sammalt mel og hvetemel (og egentlig skal det være kun hvete .. vel.. man kan si brødet mitt ble for de sunne. HELT brunt og veldig lite luftig. Jaja, kan bare le av det og prøve igjen!
haha, off.. alle tomatene ble til og med brent :(

Må få si at dette er første gang jeg opplever å få et dårlig utfall av baking, det er jo noe jeg har drevet med siden jeg gikk på barneskolen.. jaja, alt må jo ha en første gang;- ) Nå skal det bakes foccacia igjen - med hvitt mel only! Er der noen andre som har fått horrible bakverk av egenkomponerte oppskrifter?

 • 25.07.2015, 21:12

10 FUNFACTS


Tenkte jeg kunne underholde dere som holder dere hjemme ikveld med litt FUNFACTS - det er jo alltids gøy - right? Jeg tviler veldig sterkt på at så mange vet følgende;
1. Jeg velger alltid den underste tallerkenen eller skålen i skapet - rett å slett fordi de ellers ikke blir brukt og jeg nesten synes litt synd i dem. Haha, søsteren min mobber meg for dette konstant.. men det gir litt mening, eller? Vi er jo bare 3 voksne som bor her - Lucas har egne barnetallerkner, så vi får jo aldri brukt alle tallerkene i skapet på en gang. Og når vi tar ut av oppvasken plasserer vi jo disse på topp igjen, slik at de underste faktisk aldri blir brukt. Vel, jeg bruker dem, og jeg vedder for at om tallerkener kunne snakke hadde de lovprist meg!

2.Jeg er livredd skrekkfilmer og unngår dette for alle kostnader. Til og med om verdens kjekkeste gutt hadde invitert meg på filmkveld og det hadde ligget ann til skikkelig ''krøll deg sammen og bli passet på'' stemning hadde jeg ikke blitt med. Ikke sjans! Nå har jeg da en ganske lumsk bestevenninne som oppigjennom årene har lurt meg med på det meste. For eksempel skulle vi en gang se en ''Norsk dramafilm'' som kaltes skjult - som handlet om en skjult familiehemmelighet. Det gikk to minutter før jeg snudde meg fra tven og gav henne et veldig sint blikk før jeg satte plugger i ørene og la meg til å sove.


3.- Og litt i samme gate; jeg blir ikke redd av realistiske skrekkfilmer. Neida - ting som faktisk KAN skje skremmer meg ikke det spor. Ånder, demoner, og overnaturlige saker skremmer bortimot livet av meg. Og da trenger det ikke være så ille filmer heller; jeg var nemlig livredd for å i det hele tatt logge på en pc i 3 år etter å ha sett ''Scary movie 2'' og det ansiktet på hun jenta dukket opp over alt i form av linker til ''maze game''. grøsser enda av tanken. (og nå vet jeg ikke om jeg tør gå å legge meg i kveld..)

4. Jeg har en del forskjellige allergier, samt intoleranse for laktose - allikevel får jeg til tider så lyst på disse tingene at jeg gir søren og gomler i meg uten like. Akkurat laktosen er ikke et så stort problem - der kan jeg enten ta laktasetabletter som jeg som regel har liggende i skapet (litt OT men fy de er dyre!) og om så jeg ikke tar tabletter er det verste som skjer litt vondt i magen. Når jeg derimot finner ut at jeg skal spise fruktsalat som søsteren min har laget til på sommeren - fyllt med både jordbær og appelsin som jeg er veldig allergisk mot.. eller finner ut jeg skal spise av yoghurtdelen på yoghurtnøtter (noe som skjer rimelig ofte) ender jeg som oftest opp med både opphovnet hals og betennelser i hele ansiktet og overkroppen. hjølp..


Ghad. burde ikke være lov å produsere noe så innmari godt..


5.Jeg har spilt spillet ''bubble witch saga'' på facebook HVER dag i ca 2 år. Jeg ligger ganske langt foran alle andre vennene for å si det sånn..


6. Jeg har psycho-god hukommelse og kan huske akkurat hvor og når jeg for eksempel leste noe til tross for at det er flere år siden. Om noen nevner ordet akropolis dukker hele 2kapittel i historieboka opp i hodet mitt - Ikke rart jeg hadde toppkarakterer i lesefag gjennom hele ungdomstiden. Desverre har denne egenskapen gått utover andre ting - jeg har for eksempel elendige matematikk-kunnskaper, og jeg er elendig på formler av alle slag.. Men hey, jeg husker iallefall navnet på alle elevene som delte epler i matteboka fra barneskolen.


nerdy nerdy.

7. Jeg er LIVREDD veps og måser. Jeg mener, jeg blir helt nervøs hver gang de er i nærheten.. Går jeg forbi et hus hvor det sitter en måse på taket faller jeg helt ut av setninger og blir gående å følge med på den for at den ikke plutselig skal angripe meg. Går jeg alene tar jeg som regel tak i en hundekjeksblomst langs veien og holder slik at jeg kan vifte den i lufta om de kommer.. haha. Et av mine største mareritt er at det skal forville seg en måse inn på rommet mitt når jeg har vinduet på vidt gap og skal sove.. tenk så forferdelig å plutselig få en rabiat måse inn i et lite rom som skal prøve komme seg ut igjen.. får helt panikk bare ved tanken.


Som Eden linnea alltid sier; DOMME MÅSE.

8.Jeg er omtrent den snilleste du finner - det sier jeg deg, det er sjelden jeg snakker stygt om noen. Spesielt ikke jenter. Når det er sagt er det veldig ofte jeg bruker sarkasme og ironi, og kan fort komme med småfrekke kommentarer når jeg er sammen med gutter - kanskje fordi jeg tenker at de tåler det litt bedre? Noen ganger skjønner ikke alle helt at jeg bare tuller og jeg må si ifra, men som regel går det fint. Sofie og Kristoffer er også blitt ganske hardhudet for sarkasmekommentarene mine iløpet av årene - og de er nok de eneste jeg snakker stygt om - bare at det er til dem og fordi de vet jeg bare erter.


Nerdy nerdy, girl next door.

9. Jeg drikker det samme omtrent hver gang jeg drar ut - en spesiell vin blandet med sprite. Nå har jeg en leverskade som gjør at jeg ikke kan drikke så ofte - og godt er i grunnen det, for den følelsen av iiiskald spritevin i på en lørdagskveld er uuvurdelig. (og for dere under 18 - den er uuvurdelig først etter man er gammel nok. prøv alkoholfritt)


Himmelen.  og nei, ikke alkoholiker.

10. Jeg er ekstremt selvironisk og bryr meg fint lite om hva folk tror eller synes - derfor orker jeg egentlig ikke bry meg om noen kommer med et rykte om noe jeg har gjort eller sagt, i blandt jatter med på det også. Jeg er ganske opptatt av å fremme et naturlig bilde på ting, og ønsker virkelig at verden skal være mer uten filter. Om for eksempel noen tar et grusomt bilde av meg er det gjerne jeg selv om poster det - jeg vet jo at jeg ikke ser slik ut til vanlig, og vil heller at folk kan få seg en god latter av det sammen med meg. Det er også viktig å vise en slik holdning til de rundt meg som jeg vet har litt vanskelig for å poste bilder (til tross for at de er nydelige) fordi de har dårlig selvtillit etc - det er liksom ikke så stor fare uansett hva folk synes.
SÅ - var det FUN facts, eller er det bare jeg som synes det?

 • 29.04.2015, 01:09

Pollen-hell og snart sommer!


Ghad, nå er tiden her for tett nese og rennende øyne. Vent - det har det jo nettopp vært med en vinter full av influensa? Vel, for meg er det nesespray og øyendråper året rundt. I fjor tok jeg sprøyte før allergisesongen - men det glemte jeg helt av i år. KRISE. Man bør som regel ta den tidlig - så tidlig som i februar for at den skal ha noen effekt. Æsj.. Da blir det allergitabletter i år og. Vel, det er vel egentlig det eneste negative jeg kan trekke fram når det kommer til årstiden - kjenner virkelig sommeren er på vei, og det er så DEILIG! Jeg er sikker på at jeg har nevnt det omtrent hvert innlegg jeg har postet i det siste, men jeg gleder meg virkelig sånn til sommeren. Sommernetter på byen, varme dager i Geitvågen (et badested et stykke fra byen som vi alltid bruker for det det er verdt om sommeren), Vin og spill på verandaen med besties (som kommer hjem allerede i juni <3) , Trilleturer med Nora og nye babyen, familieferie og bare glede!

aah, Puerto Rico....savner dette(!)

 
HVEM ANDRE GLEDER SEG Til SOMMER? Og er det andre som sliter like mye med allergi? :-(


 • 13.03.2015, 13:18

Crazysnaps PT2
1. Iblandt snur jeg kameraet og bare BOM hvetebolle. 2.Humor. dårlig. 3. Tror Andrea er en av de jeg snapper mest.. og aller mest sladrer jeg på mamma.
4. Og er snill tante på tur på butikken. haha. 5. Kan særriøst ikke huske å ha tatt dette bildet.. tror jeg fortsatt må ha vært full etter lørdagen. Fint jeg i det minste gikk til butikken da. 6. Def helt enig. 7.Def wtf. 8. Bejb <3 9. Fornøyd og svett.

Og jeg er (til andres skrekk og gru) flink til å lagre alt jeg synes er morsomt også.

1. Typisk Andrea å sendte slike.. 2. THE FLU. 3. Sannheten. 4. Våkner ALLTID med smokk i munnen, tør ikke sove på sofaen mer når småungene er i hus. 5. Vet ikke helt..
6. Meg i et nøtteskall.  7. hahaha herregud så slem jeg er som poster det der. Der får du igjen for at du sa jeg lignet på pappa og mamma. 8. Andrea er stolt av søstra si. 9. Alltid ja.

ADD LENALUDVIGSEN på snap og meld med meg :-D
 

 • 13.03.2015, 00:18

CRAZYSNAP PT1


Haha, må vel følge trenden å vise dere noen av de herlige snapchat-øyeblikkene jeg har lagret på telefonen..


1. fyllekula endte opp på bowling! Heldigvis var det ikke lenge før vi var tilbake på vintur. 2.Med Britt 3.Bestieeee 4,5,6,7,8,9 BESTIES (ps. elsker siste bilde. dRAMMdrikken.


1. Veldig kreativt. Vi var på vei til fifty shades og grey om dere ikke skjønte kodene mine.. 2. På kino. alltid like fotogen. 3. sier seg selv.. 4. K.jenner kan bare legge seg. Hello duckface. 5.Skulle på joggetur, endte opp med å gomle yoghurt. 6. Midt i influensaen fant jeg ut jeg måtte på city nord.. i kari traa-drakten. flaut. 7. GHANDI BEST.
8. heh.. 9. #Pinkhairidon'tcare

Haha, er så alt for flink å oppdatere snapchat.. spesielt på fylla. Uff.. Om noen vil være venn min der er navnet Lenaludvigsen :)
 

 • 07.02.2015, 10:40

PHOTO FAIL


Som dere kanskje har fått med dere er det skikkelig storm her i Bodø - det skal i alle fall bli det. Alle næravisene har det siste døgnet vært fyllt til randen av artikler om ekstremværet OLE som kommer til Bodø i helga (og ødelegger alle vinplaner jeg måtte ha...) De har til og med evakuert ei lita øy utenfor byen.. må bare le, vi er så vant til dårlig vær at det antageligvis ikke blir krise uansett. Husker så godt da jeg og mamma var i Puerto Rico i fjor og de meldte årets verste storm, alle beboerne holdt seg inne og tok helt av mens vi gikk rundt og handlet som om ingenting - deres storm tilsvarte jo bare litt Bodøbris! haha. Nå sporet jeg litt av her; det jeg egentlig skulle snakke om var min og Andreas fantastiske bloggbilde-runde i går. Andrea tar de fleste bildene av meg her på bloggen, hun er en knallfotograf og jeg er så heldig sånn sett - men i blandt kan ikke engang hun trylle bildene fine, ihvertfall ikke når jeg finner ut at ''stormen blir en dritkul effekt på outfitbildene!!'' - vi prøvde, men måtte gi opp etter 5 mildt sagt merkelige bilder.. Som dere ser over. Holdt på å sette kaffen i halsen da jeg kom inn og skulle titte på bildene, jommen reflekterte de OLEværet fint.

I dag tenkte jeg vi skulle prøve å få kjørt ned på kaia å få tatt litt bilder av uværet, er skikkelig stilig å se når havet spruter over moloen! Om bare mamma tør la meg ut å kjøre med bilen .. vet hun er litt redd for at vi skal blåse av veien. Sjansen er vel mindre for det enn at jeg vannplaner ut i havet, men det går alltids ann å prøve.

HÅPER DERE HAR EN FIN LØRDAG, og at dere likte mine ikke så bloggvennlige stormbilder.

 • 21.10.2014, 23:12

Eyes

..hvilke farger har dine?

 • 28.03.2014, 21:40

LE MED MEG


Det er fredagskveld og jeg har ingenting spesielt på planen utenom tv og pc i heeele kveld - så da tenkte jeg poste et litt postivt innlegg! Har jo blitt en salig blading i det siste, så nå baner jeg veien for litt latter.
Her kommer nemlig en god dose Lenispenis-humor:

Først litt e-cards;


Tar ikke meg selv så høytidelig, og synes som regel kødding ang tynnhet osv er ganske så moro..


Og litt romantikk må til..Guttehumor på topp..Og favorittene; PARADISE HOTEL-GAGS. (flirer forsåvidt høyt hvert program og. for det meste av ting Audun sier, han er helt genial. Aurora har også sine gode kommentarer med etikken sin. Christer har jeg og begynt å le en del med.. og han der Mats ler jeg bare av. stakkars fyr) (og btw -for dere som følger med; når de lagde et stort nummer ut av at det var _2_ lorder på hotellet.. trodde jeg skulle pisse på meg. det er så random at det i det hele tatt er EN der..


Og det som alltid får meg til å le uansett; NEMIHUMOR. (om du noen gang leser dette Lise, jeg digger deg.Så noen litt mer personlige;


...Andrea synes jeg har dårlig humor iblandt da.

...hahahha. Ler særriøst høyt av disse. Er også veldig flink å le når noen poster bilder av vennene mine som ligner på dyr eller kjendiser - eller animerte figurer, som dette;..Eller rett å slett når folk tar bilder av random personer på gata og sammenligner de med folk jeg kjenner.
 


Ellers har dagen vært veldig fin. Sola har strååålt i hele dag - så mye at det har vært umulig å være inne i huset til tross for snø ute(!). Jeg har egentlig ikke gjort så mye annet enn å chille med Lucas og gå noen turer. Lite spennende igrunn.

Hva har du gjort idag, og ikke minst
Hvordan er din humor?:-D Noen som liker samme greiene - eller er jeg helt på jordet?
Ha en flott fredag søtinger:)

 • 17.02.2014, 22:28

Fineste diktet


When you are old and grey and full of sleep, 
And nodding by the fire, take down this book,
And slowly read,
and dream of the soft look Your eyes had once,
and of their shadows deep;

 How many loved your moments of glad grace,
And loved your beauty with love false or true,
But one man loved the pilgrim soul in you,
And loved the sorrows of your changing face;

And bending down beside the glowing bars,
Murmur, a little sadly,
how Love fled And paced upon the mountains overhead And hid his face amid a crowd of stars.

 

Det er få dikt som kan få meg til å gråte. Men dette gjør det.

 • 17.02.2014, 11:38

I want this....what do you want?

 • 31.01.2014, 20:44

I love......


Her om dagen bad en kompis av meg om å nevne tre ting jeg likte godt. Jeg måtte tenke lenge, og kom på tre ting. Han ba om tre nye, og jeg måtte tenke enda hardere. Til slutt var det som en barriere var brudd, og det haglet ting jeg liker og som gjør meg glad inn fra tankestrømmen. Jeg tenker sjelden over det, men det er jo en masse ting jeg synes er herig rundt meg. Her er noen;


Te med eple og kanelsmak

Fine bøker

Sol inn vinduene

Kveldssol

Høytalerne mine

Pynteting

Farger

Klær med paljetter på

Klær med blomstermønster

Dagboken min

Duftlys med vaniljelukt

Rosa roser

Stjerner

Våren

Søte søtsaker

Megarar sminkelooks

Vannet i syden

Istapper

Snøkuler

Nordlyset ♥ (bilde av Ole Heian)

Pyntesko

*pastelfarger
*disneyfilmer
*solnedgang
*Passenger
*Pomeranianhunder
♥Nevøene og niesen min
♥Neontetra
♥sjøstjerner
røkelse
♥Regnbuer
♥Svaner

Hva iker dere?

 • 03.01.2014, 20:27

I have a secret.


Jeg elsker hemmeligheter. Mest av alt fordi de er hemmelige, og spesielt når det nesten kun jeg som vet hva hemmeligheten innebærer.
Dere kan desverre ikke få vite det helt enda - og jeg er snill, for jeg har nemlig stått på for denne lile saken hele uka og fortsatt holdt stilt, så dere trenger bare være nyskjerrige fram til i morgen.


Her er mitt ''jeg vet noe du ikke vet'' - blikk

Vel - jeg har det fortsatt supertravelt, så mer rekker jeg ikke si i kveld. Følg med i morgen dere!(hehe fra google)

(btw, idag har jeg 992 followers på insta - vil dere hjelpe meg nå 1000? :- D Lenaludvigsen)

 • 04.12.2013, 13:35

Nu åååkar jag
Obligatorisk ''latsomdetteeretalvorliginnlegg-bilde''
Dette tok jeg på lørdag. Vet ikke helt hvorfor jeg ikke smilte.........Men egentlig sender jeg dere en sidelengs suss. Spesielt lmlnc-jentene mine. (dere vet hvem dere er... ♥ )

 • 02.11.2013, 09:18

Ukjent i min egen by


Bodø er jo en relativt liten by. Altså, den er stor i forhold til Fauske, Alta etc.. Men fortsatt minimal kontra Oslo, Trnd.h osv. I Bodø bor det nesten 50 000 Personer (49 040 for noen måneder siden, om man skal prøve være korrekt). Blandt disse er det nok en god del oldiser, voksne herrer, ektepar, babyer .. Og en del ungdom på min egen alder. Selv om det antageligvis er forferdelig mange i årstallsspranget av de født på starten av 90-tallet, har jeg vokst opp med at de fleste vet hvem hverandre er. For et par år siden var jeg tidenes allviter når det kom til folk. Vet ikke helt hvorfor, men de fleste sladret mye om andre - og de fleste sladret mest om andre til meg. Derfor visste jeg akkurat hvem som gikk på de forskjellige skolene, hva de gjorde, hvem de ''dreiv'' med etc. Jeg visste det meste om årstallene som var yngre, og en del om de eldre.

For noen år siden forandret dette seg, sakte men sikkert. Jeg vet fortsatt hvem de jeg visste hvem var da er, men folk er blitt mindre og mindre ''konstant rundt''. Mange har flyttet, er i jobb og er ikke like ofte ute i tilstelninger sammen slik som før. Jeg ser selvfølgelig ikke noe rart i akkurat dette, det er jo en del av det å vokse opp - Men jeg fikk litt bakoversveis over hvor lite folk jeg kjenner i min egen by da jeg i sted klikket meg inn på ''Bodøsiden'' på blogg.no for å finne kjente å lese bloggene til.

Det jeg oppdaget på siden for min egen kjære by, var at jeg ikke kjente halvparten. Jeg visste ikke engang hvem en kvart del av bloggerne der var. Enda jeg klikket meg inn på hver og en av bloggene - jeg satt igjen med rundt 7 stk jeg visste hvem var. HVOR SYKT ER IKKE DET?
Jeg klikket meg så inn på Kristiansand. (random, yes) Og fant da ut at jeg visste hvem flere fra en random søkt-opp by var, enn jeg visste om fra min egen hjemby.

Jeg tror egentlig ikke jeg hadde noe annet poeng med dette innlegget enn hvor rart det føltes. Jeg som alltid har visst hvem alle og enhver er, nå er det sjelden kost å se noen som helst kjente. (til og med på rusleturer i byen).

Hms. Forresten var det utrolig mange flinke bloggere på denne lista. Vil anbefale alle å ta en titt!

Kjenner dere mange bloggere fra deres egen by, eller har dere og falt ut av verdens sosiale boble?

 • 25.10.2013, 18:08

Småkleint


Å blogge er blitt en stor del av hverdagen min. Jeg bruker det som redskap for å lukke ute vonde følelser som kommer, som en slags terapi for hodet. Jeg har som dere vet, jeg får verken lov å trene eller gjøre veldig anstrengende arbeid. Jeg har måttet sykemelde meg fra jobb og har satt studiene på vent til jeg blir bedre.
Dette er selvfølgelig en utrolig kjip situasjon, men man kan bare gjøre det beste ut av det. Hjemme har jeg flere ting som har hjulpet meg fokusere på andre ting enn mat og kropp, som har ledet de syke tankene litt vekk - Blandt annet kryssord, bøker og ikke minst bloggen.

Etter at jeg startet være åpen om anoreksien har ting (mot hva jeg trodde) blitt utrolig mye enklere. Jeg får ikke lengre høre ting fra uvitende som trigger, folk er mer varsom med hva de sier og jeg får utrolig mye støtte fra både kjente og ikke minst fremmede. Det er en utrolig god følelse å ha backing i ryggen i en såppass vondt kamp.
En ting som får meg til å fortsette å blogge, og å strebe etter å være så åpen, ærlig og positiv som mulig i bloggen min er de mange kommentarene jeg får fra jenter som sliter og finner motivasjon i bloggen min. Det har visst (uten å virke selvgod) vært en god del fler enn jeg hadde trodd. Det varmer, for i mine øyne er det ingenting som slår det å kunne hjelpe andre mennesker se lyset i tunnellen.

Ettersom jeg også finner det utrolig herlig å lese andres blogger, og bruker mye tid på det - vil jeg hedre disse fine bloggene litt. Jeg har derfor i morgest sittet å nominert en god del av favorittene mine innenfor de forskjellige kategoriene til Vixen blog awards.Det jeg nå vil spørre om, er i mine øyne en utrolig flau ting å skrive av en blogger.. Men jeg lurte på om dere som finner bloggen min god - og finner motivasjon og glede i den om å nominere meg i kategorien inspirasjon.
Bloggen min ligger jo igrunnen innenfor mange kategorier da jeg poster både mattips, antrekk, innkjøp, randome tanker og hverdagsting. Men jeg velger å helhetlig vurdere bloggen som en slags inspirasjonsblogg..
Dette spør jeg ikke om fordi jeg vil opp i lesertall, eller at jeg vil på topplisten, eller bli kjent eller lignende. Jeg ønsker å komme på denne listen nettopp fordi bloggen for tiden er praktisk talt det eneste jeg har å kunne sikte til og det eneste jeg har å være smålig stolt av. Jeg er storfornøyd med leserne jeg har, og ville ikke trengt flere eller bedre uansett. Men jeg ville følt jeg ''oppnådde'' noe med det lille utgangspunktet jeg har. Nå er ikke min blogg den største eller beste, men det er jo verdt et forsøk..
Uansett om dere orker eller ikke, takk for at dere er inne og leser. Jeg elsker dere for at dere legger igjen herlige kommentarer, og jeg elsker dere for at dere titter inn her dag etter dag. Det er utrolig godt å vite at noen finner trøst og kanskje positivitet i det jeg skriver. Beste ♥

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign