hits
 • 28.01.2018, 16:42

Anbefaling; den beste frokosten i London til nå


CAFFE CONNECT - 13 Hereford Rd, London W2 4AB, Storbritannia​
 ''Skal vi gå på den plassen borti gata igjen? Den med så sjukt digg english breakfast?'¨'

Hei igjen! Jeg tenkte jeg måtte inn å nevne den beste frokostopplevelsen vi hadde på Londonturen vår, her spiste vi to av 4 dager - og gang nummer to valgte vi konsekvent å gå hit igjen istedet for å teste ut en ny en slik planen var rett og slett fordi det var så godt. Her angrer jeg litt på at jeg ikke valgte av de mange utvalgene de hadde i disken på andre gang for å teste det - men engelsk frokost er en slager når man har en lang dag foran seg. Vi begge kjente på at det gav oss så mye energi gjennom dagen å starte dagen med slik herremåltid - så de to siste dagene ble det dette på begge to. Det var deilig at det var mer enn nok mat til å bli god og mett av, uten at det var så alt for tungt og fett da de brukte litt grovt brød for fiber og kalkunbacon istedet for vanlig bacon. Dette gjorde at vi ble stappmette på en skikkelig protein og fiberfull frokost, samtidig som det ikke ble for tungt til å gå ute i mange timer på handling.

Her har de litt av hvert, både muffins og crossainter - smoothies, frappechino, masse forskjellige frokoster fra meny.. 


Og ALLE kaffedrikker er inkludert i prisen på english breakfast! Tror det kostet 8 eller 9 pund for all denne maten + kaffen - noe som klart slår Norge på dette..

Anbefales på det høyeste!! supersøte damer som serverer deg, nydelig lokale og gode priser ♥

 • 23.07.2015, 18:50

OH THE VIEW


SJEKK den utsikten da! Jeg tror jeg har nevnt før at når jeg drar ut på lørdager, drar jeg omtrent alltid på sydøst. Det er absolutt mitt favorittsted å dra ut på - alltid best stemning, dansing og alt. Jeg tror aldri jeg har vært der på dagtid før, til tross for at de serverer både lunsj og middagsretter - så da var det på tide at vi kom oss en tur i går. Jeg har fra før av vært på en liten sniktur på den nyåpnede takterrassen deres i øverste etasje - men ikke i slikt vær som i dag. Gud bedre for et fint sted!! Jeg og Sofie har iallefall klart hvor vi tar neste pre-vors ;-) Takterrassen er bare åpen til 21 da, noe jeg tror er veldig lurt da folk ikke er kjent for å være på sine smarteste platå når klokka passerer 12 på lørdagsnettene. Iallefall veldig, veldig fint på en soldag som denne;-)


Nå er jeg fortsatt på gang med våkendøgnet mitt - bare et par timer til så kan jeg endelig ta kveld og sove til imorgen. Fint å plutselig våkne til helg - føler uken har rast forbi i stormfart. I dag har jeg egentlig ikke gjort annet enn å forsøke holde meg våken, fikset litt blogggreier  og vært med mamma for å passe småttisene. Tok forresten noen helt herlige bilder av Ask Leander her om dagen, han er så fin!! Lille prinsen min ♥ Viser dere litt senere :-) Ellers forhåndsposter jeg outfitpost fra igår slik at dere har noe å se på mens jeg er i drømmeeeland - så skrives vi i morgen :-)


 • 17.06.2015, 19:40

My favourite place to stay in Oslo


                                                                                                                                                                                           Inneholder annonselenke


Jeg har reist en del iløpet av årene - for det meste da jeg gikk på drilling og vi reiste på konkurranser rundt i Norge, men også når jeg ble eldre og begynte reise alene. Jeg har bodd på en haug hoteller i blandt annet Spania, Tyrkia, Hellas, England, Sverige og ikke minst Norge. De siste årene har det oftest blitt småturer til Oslo for diverse - enten mellomlanding før jeg har dratt til familien i Sandefjord, eller i forbindelse med studier/jobb.. og noen turer kun for shoppingen sin del. Man kan ikke legge skjul på at handlemulighetene er en del større i hovedstaden enn i lille Bodø-byen.. haha.
Vel, de siste to årene har alle mine Osloturer endt på samme hotell - det er blitt min absolutte favoritt. Det trumfer de andre stedene jeg har bodd både på service, beliggenhet og ikke minst hotellfrokost (for den er ofte med å bestemme hva jeg synes om hoteller- haha..) Mitt favoritthotell ligger midt mellom Oslo S og slottet - Vandrer man langs Karl Johan og går inn gaten mellom Freiautsalgsbutikken og Deli de Luca kommer man rett til hotellet. Det er veldig nært byen og transporten, samtidig som det ikke er HELT oppi det. Ergo, om man ikke er i Oslo for å feste på kvelden går det fint ann å få nattero på dette hotellet. Hotellet jeg snakker om er Best Western Bondeheimen ;-)

Hver gang jeg ankommer blir jeg møtt av samme superhyggelige mannen - det er som jeg har fått med meg to menn som jobber i  resepsjonen, og begge er så hyggelige! Jeg føler meg alltid velkommen. Vegg i vegg ligger kafeen/restauraten kaffistova hvor det blir servert frokost for de som sover på hotellet. Ellers på dagen kan man spise både lunsj og middag her, og få rabattert pris om man bor på Bondeheimen. Hurra!Grunnen til at jeg skriver dette innlegget er at Hotels.com har en konkurranse på gang hvor man kan vinne et reisegavekort på hotell om man skriver et innlegg om sitt favoritthotell fra deres sider (og alle hotellene jeg har bodd på fins der - jeg har sjekka!) Dermed er dette et helt ærlig innlegg hvor jeg rett og slett skryter av MIN personlige favoritt. Som en del av konkurransen kan også en av leserne vinne et reisegavekort på samme beløp - alt dere trenger gjøre er å fortelle hvilket hotell som er deres favoritt i kommentarfeltet. Gjerne link til siden deres hos hotell.com ;-)

#Hotell2015sommer

SÅ; HVA ER DET BESTE HOTELLET DU HAR BODD PÅ?

 • 02.03.2015, 15:01

BLINK GUM


Produktomtale

Det er så gøy å få teste ut nye produkter, spesielt når det er ting som passer meg så godt. Forrige uke fikk jeg tre pakker BLINK -tyggis i forskjellige smaker i posten og jeg har drøyet det helt til idag med å teste, rett å slett fordi jeg har ligget langflat i dvale hele helga. Influensa tar virkelig på! Men uansett, jeg har endelig fått tid til å teste.
Som dere vet elsker jeg tyggis, har konstant tyggis i munnen (Andrea bemerker alt for ofte at tyggisen min er i veien på bilder hvor jeg helt har glemt jeg har det engang)
Mine vanlige favoritter er stimorol senses i flere varianter - men etter at de byttet ut Berry Party i en random jordbærsmak OG i fjor fjernet min andre favoritt (den blå, om noen husker?) har jeg gått litt mer på andre varianter..

Først av alt; Pakkene er freshe i fargene som dere ser. Skikkelig innbydende, og et kult design. Enkle å åpne, eneste negative er kanskje at de tar litt mer plass i lomma/veska enn en vanlig extra-pakke.


Smakene blink kommer med er ikke helt nyskapende, men de er nok sikre vinnere hos de fleste. Spearmint, Peppermint og strawberry. Et pluss er at de alle er sukkerfrie og antageligvis bare bra for tennene. (Har jeg fortalt dere at en av grunnene til at mine tenner er så bra som de er etter lang tid med dårlig ernæring og sykdom er at jeg har tygd tyggis mellom måltider (og pusset tennene morgen og kveld, så klart) Og les; IMELLOM MÅLTIDER; ikke i stedet for måltider.


Måtte bare ta et par bilder, fargene var så spreke og fine :- )Og som sagt; enkle og greie å åpne. Tror ikke det stod utenpå hvor mange biter det er i hver (mulig jeg overså noe mens jeg ivrig slet av plasten) Men med en rask overtelling ser det ut som det er 12 stk i en pakke. Alltid bra med partall, spesielt for oss som må ha to for at smaken skal holde seg.

Etter å ha smakt falt dommen slik;

1. Jordbær - KJEMPEGOD! Denne passet supert til min gane. Langvarig smak og ikke minst søt farge på selve bitene. Minner veldig om en favoritt jeg pleier kjøpe i utlandet på ferie. blinkskudd der altså!


2. Spearmint; Kan ikke si den falt helt i smak hos meg fra start - veldig sterk smak. Men etterhvert som smaken roet seg litt var den ganske god. Frisk! Alle som liker de litt sterkere extravariantene kommer nok til å like disse og. 


3. Peppermint; alt for sterk for min del; måtte ta den ut ganske fort.. men så skal det sies at jeg nedsyltet i influensa og de fleste smaker er litt sterke om dagen. Skal teste igjen når jeg blir litt bedre i smaksløkene - men tror nok allikvell ikke det blir kjøp av denne.Oppsummert; en toppkarakter, en middels og en som ikke passet helt til meg.

Veldig gøy å teste da!

Andre som har smakt disse? :)

 • 25.02.2015, 13:31

To nye favoritter


Det er så sjelden jeg tar meg tiden til å teste nye ting - jeg er kronisk redd for alt nytt.. Men i går ble det hele TO produktnyheter med i handlevogna (var også litt lettere fordi det var mammas handlevogn....) Men jeg er så positivt overrasket at jeg bare må dele med dere.Først ut var nye Fun light med Mango og lime - jeg er ALT for glad i brus har har i flere år drukket det til alle måltider (fyfy) Og jeg må innrømme at jeg ikke takler smaken av vann. (har vann smak..?)
Alternativet har derfor blitt saft. Nå drikker jeg alltid saft til frokost, og det er en god start. Mye bedre enn Cola light i alle fall.. Til nå har det vært A som har kjøpt inn sin favoritt; fruktfest, men jeg er helt ærlig dritlei. Derfor var det perfekt at jeg faktisk likte denne bedre!Og nummer to; jeg er og blir tyggisjente (med unntak av de ukene i året jeg ligger med influensa, da er jeg DOCjente) Kjøper veldig veldig sjelden pastiller, men etter at ei venninne lette byen rundt etter disse måtte jeg sjekke hva fuzzet var rundt - og de var jo faktisk utrolig gode! Blir nok ikke å kjøpe de så ofte, men nå vet jeg iallefall at de fins. Nam :-DI dag skinner sola for første gang på leeenge - og jeg ligger fortsatt i Kari traa drakten på sofaen.. for dårlig altså. Tok en medisin i går som gjorde at jeg (for første gang på en uke) fikk sove - og den slo meg ut i hele 12 timer. Kunne sikkert sovet enda lengre og om jeg fikk sjansen.. Men må jo på en eller annen måte utnytte været. Mormor har også bursdag i dag og blir hele 90 år - så vi skal nok inn til henne å feire litt iløpet av dagen. Eller har jeg småplaner om å ta med meg lille på trilletur. Må bare hoppe i sminkingen først..

Har du smakt noen av de nye produktene som er kommet i år? :-)

 • 23.02.2015, 09:13

GOOD READ


//Reklame

Hvem elsker vel ikke rolige morgener på sofaen, med frokosten i fanget og kaffekoppen til siden med herlig lesestoff til siden? I know i dooo...

Til tross for at dette er et reklameinnlegg er det noe jeg står hundre prosent inne for - jeg har nemlig abonnert på Det Nye i flere år - først på Shape up, så ble jeg mindre interressert i trening og kosthold og byttet om til det vanlige DET NYE. Fikk kjempegod service da jeg ringte og spurte om jeg kunne bytte over fra det ene bladet til det andre i abonnementet mitt :-)
Begynner å bli en liten haug nå - liker å ta vare på blader så jeg kan kikke etter inspirasjon, klippe, lime - ja, dere skjønner.

Det Nye er det eneste bladet jeg orker abonnere på - det er det eneste jeg leser (forutenom tegneserien Nemi og mammas ''Se og hør'' - grunnen til det er rett å slett at jeg synes innholdet alltid er godt og variert. Det er liksom noe for alle og en hver - i de fleste andre blader er det mest reklamebilder og slikt, mens i Det nye er det gode reportasjer, skjønnhet, mote, kosthold, trening, bloggere - ja, noe for en hver smak. I mitt tilfelle liker jeg best å se på bilder av streetfashion og ''hjemme hos'' motebloggere - innlegg; og så klart er skjønnhetsdelen en fin del. I Denne månedens utgave falt spesielt sidene som omhandlet sminkenyheter i smak - jeg får lyst å teste alt!Nå får dere 5 utgaver av Det Nye + stor toalettmappe fra Lulu?s for kun kr 199 (+ porto kr 49 for gaven) - altså sparer man en del på få tilsendt bladene i posten. (i tillegg til at det så klart er deilig å slippe gå innom butikken - å få bladet i postkassa er alltid et høydepunkt her i gården. For hele familien!)


Dette er noe jeg virkelig anbefaler for de av dere som liker å lese blader, så mye enklere :-)

 • 28.12.2014, 23:38

Black favouritesNår Coverbrands hadde et tilbud som de kalte » Black favourites» i tillegg til fri frakt på black friday forrige uke måtte jeg bare slå til. Jeg handler veldig sjelden på nett, men det er egentlig ganske greit. Morsomt å få pakker i posten i alle fall!

gg
IMG_8885

Foundation fra glo-minerals ? har hørt den er så bra! Har planer om å teste denne en liten stund, før jeg går over til double wear fra Estee lauder. Den har jeg iallefall hørt mye bra om! Setting spray er ikke noe jeg er vant til å bruke, men det kan vel ikke skade å teste det ut.

jbf

Ellers har jeg hørt så mye om ansiktsmasken fra Jorgobè ? har hørt alt fra at den river av huden til at den er kjempebra, så denne var jeg kjempespent på. Ellers la jeg med en slik over night success greie, den kostet så lite at det egentlig bare var for å fylle opp litt. Skal alikevel teste den over natten, så får dere høre om den faktisk holder ord og minsker porene :-D
fffhh hahah, den så iallefall ikke spesielt delikat ut på. kanskje jeg som var litt rask i svingene når jeg smurte den på.. beklager det altså. Ikke helt bloggmateriale.. men det som spiller en rolle er vel egentlig om jeg syntes den funket eller ikke; Og der må jeg nesten bare si at jeg er fornøyd. Den var ikke vond på min hud, og huden kjennes nå kjempemyk og god ut :)

Vel, det var dagens sminke. Jeg har faktisk (!) fått handlet inn litt julegaver i dag. HURRA! Bare litt over halvparten igjen. Godt det fortsatt er noen uker igjen ..

Har du testet noen av produktene?:-)

 • 07.05.2014, 23:07

For bookworms


Nå om dagen leser jeg mye. Mer enn vanlig, og da kommer vi opp i en del - til tross for at konsentrasjonen ligger blandt steinbit i havet er kveldene rolige og deilige å bruke til lesing. Noen av dere hater skjønnlitteratur, noen har ikke konsetrasjonen .. men noen elsker det. For min del lever jeg i helt andre dimensjoner (ok, det høres litt teit ut men...) når jeg leser.
De siste dagene har jeg fått lest ut to bøker - skikkelig kontraster egentlig. Derfor tenkte jeg komme med en advarsel og en anbefaling. Vi kjører på med det kjipe først - for hvem vil vel sitte igjen med det kjipe i etterkant?
Jeg har fortalt dere før at jeg elsket bøkene til John Green. Ergo de populære bøkene Looking for Alaska og The fault in our stars. Når jeg fant ut han hadde skrevet tre til bøker ble jeg i ekstase. Vel, det er en grunn til at kun to av bøkene hannes har blitt veldig godt solgt for å si det sånn.. Jeg leste ''an abudance of Katherines'' først her til dagen - den gav meg absolutt ingenting. Bortkastet tid. Så vet dere det.


(nederst til høyre er drittboka. Øverst til venstre ser dere Idas dans.)

Men selvfølgelig har jeg en god på lager og. I forgårs startet jeg på boken Idas dans. Halve boka gikk første natta, resten i natt. Jeg gråt og kjente virkelig følelsene igjennom sidene. Fy søren for ei sterk bok. Den anbefales.Dagen idag har vært fin egentlig. Mye sol, veldig kaldt. Jeg har også startet på en ny bok - ZEBRAPIKEN. Til nå er dette øyeblikket første pause. Nattinatt skatter

 • 03.11.2013, 11:48

Morgentips!


Hei og hopp, der var helga over. Nesten iallefall. Det ble ikke noe tur ut på meg i går, men jeg kjenner det egentlig ikke gjorde noe. Jeg hadde en fin kveld med meg selv - og idag er jeg godt uthvilt og klar for å ta fatt på dagen. Sola skinner, og det er skikkelig fint vintervær til tross for at vi ikke har noe snø.  Jeg vet enda ikke hva jeg skal finne på idag, men jeg tror det blir så enkelt som en gåtur og litt rydding her hjemme. Kanskje jeg sniker meg til litt solarium og!
*

Jeg ville egentlig bare stikke innom her å tipse dere om et utrolig godt skrevet innlegg av ei fantastisk jente.  Hun har slitt med anoreksi, og har skrevet et langt innlegg om reærneringsfasen man går igjennom når man skal bli bedre. Det er utfyllende fortalt om ting man bør vite - for eksempel hva man kan forvente slags reaksjoner fra kroppen og lignende. Jeg satt fastlåst i innlegget i hele går, for selv om det var mye der jeg var klar over fikk jeg et mye dypere innblikk i noen ting. Anbefaler alle å lese innlegget!

HER FINNER DU INNLEGGET.
Ellers ønsker jeg dere en fantastisk søndag, uansett hvordan dere tilbringer den:)

 • 31.10.2013, 12:22

Blendahvitt smil


Hei og hopp!
Idag stod jeg opp til en liten brevhaug på kjøkkenbordet. Mest var det regninger, men blandt det fantes en litt større, hard pakke. Jeg visste med en gang at det var det nye tannblekingsettet mitt fra Swiss clinic.


Jeg har gjennom tenårene prøvd veldig mange tannblekingsprodukter. Mamma har alltid hatt ett eller annet liggende, og jeg fikk fort lysten på kritthvite tenner selv, til tross for at mine aldri har vært spesielt gule/stygge.. Men hvem har vel ikke kjent på følelsen av å ville at smilet praktisk talt skal lyse opp rommet når man kommer inn? Det er veldig fint med et kritthvitt smil, men det er desverre veeeeldig få som har det naturlig.Iblandt produktene jeg har prøvd er blandt annet smile lab og andre ''vitaprodukter''. Det jeg har opplevd med de er skader på emaljen, kritthvite tenner for en kveld og en blakk pengebok. Nå har jeg derimot lest en del på nettet, og lest om andre som har hatt samme erfaringer (selv om noen så klart har hatt gode erfaringer, det er jo forskjellig fra person til person) De fleste jeg leste om kunne dermed anbefale Swiss Clinic sine sett, så jeg storgleder meg til å teste ut dette!

Settet jeg har fått har nok innhold til 36 behandlinger. Det inneholder tre ''skinner'' man former etter tennene sine, slik som hos tannlegen - og en tube med tannblekingsgele til å ha oppi. Behanlingen kan man bruke 30-50 minutter om dagen i 2 uker.


Så jeg skal altså teste dette nå, så jeg tar et før-bilde idag, så poster jeg et før/etter bilde når jeg har fått testet behandlingen ferdig, sammen med min endelige dom over produktet. Er det noe jeg er fornøyd med kommer jeg til å kjøpe dette over andre produkter - Swiss clinic har fri frakt slik at jeg ikke betaler noe mer enda det er over nettet. De selger også mye andre produkter jeg har hørt bra om, bl.annet vippeserum og Clear eyes (som jeg fortalte jeg bruker når jeg skal ut på byen i DETTE innlegget.jeg trodde de kun solgte det i Utlandet, så jeg ble superglad da jeg så dette!)

Har du prøvd tannbleking før?:)
Og har noen andre testet produkter fra Swiss Clinic?:)

 • 29.09.2013, 17:18

Favorittblogger
- Tcmn // Liker at hun er ærlig om ting, og ikke prøver vise livet sitt som mer perfekt enn det er som jeg merker flere bloggere ofte gjør. Den nye hårfargen er så nydelig!

- Maddepaddee // RÅ jente med rå stil

- Ericamohn // Fantastisk skjønn jente, som virker som et utrolig godt forbilde for små lesere - hun fremmer en sunn livsstil med venner og kafebesøk flere ganger i uka, samtidig som hun har fantastisk stil - og jenta er ikke gammel heller! Thumbs up

- Sisteplass // Trenger vel ikke si så mye her.. Mer genial humor er vanskelig å finne.- Kristina Anderssen //

- KristineWeber //  
Begge fremmer et sunt forhold til mat og trening - med utskjeielser og masser god inspirasjon. Andersen har syke mål med treningen, og trener for å få størst mulig rompe (skinny is the new NO) og Weber har fantastisk sunne, gode oppskrifter på lager hver dag!- Julianyland // Blogger om litt av hvert, ofte bloggevents hun får være med på med Blandt annet Andreabadendyck og Glenn henriksen, kjempemorsomt å følge med på:)

- Kristine // Jeg har fulgt Kristine i flere år -hun er sinnsykt oppfinnsom, et utrolig godt forbilde og har et fantastisk humør. Helt klart en favoritt!!
- Fitnesshardy // De mest spennende oppskrifter og svenskehandler. Visste dere at han oppfant mikroproteinbrownien?

- Marenviks // Blogger åpent om sitt liv med anoreksi, både oppturer og nedturer. Hun er utrolig ærlig i innleggene sine, og hun tar fantastisk fine bilder.Her finner jeg alltid middagsinspirasjon.
- Fotballfrue // Oppskrifter, klær, baby, bryllup, events.. er det noe denne dama ikke kan?

Passionforvintage // Herlig fine bakster, kaker og annet - skikkelig inspirerende!

- Annicaommat // Fantastisk gode middagstips, oppdaterer ofte!

- Frutimian // Også herlige middags/dessertoppskrifter daglig. Hun kjører ofte ukesmenyer og, som gir inspirasjon til mandagshandling etc.Lifewithoutanorexia // Svensk blogger som skriver på engelsk om sin ''road to recovery''. Kjempeinspirerende, og ikke minst MOTIVERENDE! Hun skriver mye om diverse vanskelige tanker etc som ofte kommer med det å skulle bli frisk, og tar opp vanskelige temaer samtidig som hun fremmer sunne valg og viser at det ER mulig å bli frisk.

- Liseliten // Blogger om en vanskelig hverdag, utrolig flink å skrive.Liiitt treningsblogger....... Egentlig skal jeg holde meg litt unna kost-og treningsblogger - men jeg mener disse fremmer SUNNE valg - ikke anorektiske tanker.

Lone norås; SÅ sterk, en fysikk jeg ville dødd for.

Astasamanta; Nydelig jente, gode oppskrifter og en dynge motivasjon!

Jaquline dahlstrøm; Åh, motivasjon!!Kristinesolhaug; Fremmer et sunt forhold til kosthold og trening der hun viser både sunne og usunne sider av seg selv - og viser sin fantastiske fysikk samt et herlig humør. Blir faktisk GLAD av å lese bloggen, for utstrålingen er fantastisk!

// Lisakrahm; Blogger om både mote og kosthold, elsker denne bloggen - og jenta er helt herlig!

Annneliaaland; Herlige oppskrifter, finner alltid frokostfavoritter her!Carolinemaria // SÅ nydelig jente, kjempeflink å ta bilder og har antageligvis den ryddigste og fineste bloggen jeg vet.

- Glennhenriksen // Jeg har fulgt glenn i mange år - han var jo høøøyt på topplisten for noen år siden. Nå er han klatret opp igjen etter paradise, og det er vel fortjent plass. Han viser stilig herremote, og blogger om sin spennende hverdag i flybransjen. Også er han jo som sukker for øyet!

Chickalou; SÅ pen jente! Alltid strålende glad, med kjempefine anntrekk.

- Lindastuhaug // Oppskriftene er mange, gode og lette å følge. I love!- Fitliving // Sunn, motiverende og strålende jente med kjempefysikk

- Vilblifrisk // En av mine favoritter som har slitt med spiseforstyrrelser og blogger om sin kamp for å bli frisk. Hun viser ofte masse gode oppskrifter, og masse informasjon om forskjellig mat, hvorfor ditt og datt er sunt og samtidig om sin hverdag. Hun er anonym, så det ble et av de mange deilige matbildene!
- Bakekona // Regner med de fleste har vært innom her et par ganger? Hun må jo snart være kjent for pannekaketårnene sine!
Masse gode tips til iherbvarer, masse gode smakskombinasjoner og litt familieliv.

- Yasi -// Må være tidenes best kjente med iherb. Jeg er sikker på at jenta har prøvd ut hele sortementet!

og til slutt; Passionforbaking. Dette sier seg vel selv? Hun er SÅ flink med baking, et stort forbilde! Jeg kikker alltid inn her når jeg skal bake til bursdager, dåper, julen etc.


Leser du noen av disse?:-D
Ooog, har noen noen flere tips til gode blogger?


 • 18.04.2013, 20:01

Etter en herlig styrkeøkt - med en herlig spatorsdag!


WONDERFUL THURSDAY er en god beskrivelse av idag. Det er ikke til å sette ord på hvor deilig det er med fri og ingen planer! Nå er jeg akkurat kommet hjem fra trening, og som sagt fikk musklene endelig kjørt seg litt igjen etter en uke med kun kondisjon. Kjenner ryggen er i masse bedre form, så da kjører vi på! Hadde det fortsatt vært ille, hadde jeg ventet - men det føltes som klarsignal da jeg ikke har måtte ta hånden bak for å støtte igjennom hele dagen:) SÅ DEILIG!


Klar for kvelden :)


Nå sitter jeg da som et slakt i sofaen. Har tatt en laaaang varm dusj, med alle forskjellige deilige duftsåper og skrubber jeg kunne finne i skapene. Etterpå stod egenpleie på tur - da har jeg altså smurt hele kroppen inn i babyolje blandet med bodylotion (Funker fantastisk, huden blir så utrolig myk og får masse fuktighet av oljen!) , renset fjeset godt med sitrusduftende skum, renset med en god exfoliat og nå sitter jeg med varmende ansiktsmaske. SÅ DEILIG! Håret er godt plassert i en håndduk med både hårolje og leave-in-kur ( Har jeg fortalt at det er lurt å legge en håndduk rundt mens kurer funker - for da trekker håret til seg mer av næringen i kuren?:) ) 


Noen av dagens produkter; Bodybutter duo for både tørr og normal hud (vanilje) fra Body shop
Ansiktsskum fra Garnier (Bruker alltid dette til å fjerne sminken osv - SÅ deilig lukt!)
Porerenser fra Mary kay - ELSKER hud og håndproduktene fra mk, de funker så bra! Huden min har aldri tatt seg bedre ut:)
Redken extreme, leave in kur som skal redde slitte tupper:) Funker nok ikke helt til det, men forebygger godt!
Orofluido, hårolje i samme rang som maroccanoil. Jeg liker denne bedre, fordi den rett å slett lukter 10 ganger bedre (JA, det er mulig!)
og oljeregulerende fuktighetskrem fra mary kay:)

Vil også STERKT anbefale denne;

Deiligste ansiktsmasken i verden!! :)


Planen er nå å lage igang en god middag, og slappe av med boken min og oppdatere meg på favorittbloggene, og så klart de i min venneliste. Dere har sikkert lagt merke til at jeg ofte kommenterer til dere jeg er venn med - leser igjennom alle bloggene nedover sine nye innlegg, og elsker å legge igjen kommentarer når jeg først er der:) Dere er så flotte og flinke hele gjengen! :) Ellers har jeg jo fri i morgen, så da kan jeg drøye den litt lengre i kveld. Da står torsdag kveld fra nydalen, paradise hotel og sex og singelliv på programmet iløpet av kvelden også:) Imorgen starter dagen med morgentrim, som er noe av det beste jeg vet (ENERGII!!!)- før jobb klokken 4. Så kommer min kjære hjertesten hjem fra frankrike i morgen og skal ligge her, så gleder meg fantastisk mye til helgekos!

Håper dere har hatt og fortsatt har en fantastisk flott torsdag!:)

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign