• 10.08.2017, 01:23

BURSDAG


 


  

 

 ALTSÅ LA MEG STARTE MED Å KLIKKE FORDI BLOGG.NO HAR ENDRET PÅ HELE SETTINGEN SIN SLIK AT JEG PLAGES _HVER_ GANG JEG SKAL POSTE NOE.
Hva er greia med å ikke ha muligheten til å dra og endre bildestørrelse i innlegget uten å måtte gå inn manuelt å endre størrelsen? Og hvorfor går bare å endre størrelsen en gang iløpet av et innlegg? Og hvorfor har google erstattet picasa, det beste og chilleste bilderedigeringsverktøyet noensinne laget?
Akkurat nå er jeg så lei av at det skal være så vanskelig. Kanskje det blir bedre når jeg får lagt inn ordentlige kamerabilder med decent oppløsning. Satser på det. 

UANSETT: igår var vi i bursdag til herlige lille Eden, som nå er blitt 4 år. De som har fulgt bloggen lenge har også fulgt oppveksten til de små, for de har jeg blogget mye om. Vel, uansett så stod jeg og Alexander opp tidlig(eller, tidlig i vår verden, klokka var vel nærmere 12.) og dro bortover til Mamma for å bake muffins til barna kom hjem fra barnehagen. Vi hadde på forhånd kjøpt gave og gledet oss til å feire lillemor. Jeg er en sucker for bursdager, det har jeg alltid vært - og det er rett å slett en big deal for meg. Jeg husker i fjor da jeg var med Alexander på hans bursdag, jeg satt oppe til klokken 0000 for å rope gratulerer med dagen og gi han et svært kyss og gaven min - men den dagen var den ENE dagen han noensinne har sovnet klokken 22. helt til bursdagen hans i år, hvor han altså også klarte å sovne klokken 22!! for noen som er gærne etter å si gratulerer med dagen klokken 12 er det skikkelig plagsomt!! haha, det jeg vil fram til er at jeg virkelig elsker bursdager. Det har ikke noe å si om det er min egen eller andres, bursdag er bursdag og det skal feires med kaker og sang!
Jeg har alltid bakt spesielle kaker og slikt til bursdagene til barna, så jeg prøvde å holde tritt med meg selv i år og - men regnbuekaker og ''planetkaker med 4 forskjellige jordlag'' har falt litt ut av hodet mitt hvordan jeg lager, så da ble det enkelt og greit prinsessemuffins. Andrea bakte brownies, så hadde vi jordbær og krem - og jeg tror jammen nesten alt gikk ned. Morsomt! Det er herlig å se på Eden på bursdager etc, for hun blir så glad for alt mulig. Man kan kjøpe det aller meste, og hun blir strålende glad. solstråla mi. Nå er det kun et par dager igjen til vi reiser hjem til Trondheim, så vi skal nyte de siste dagene med barna og familien min - og litt venninnene mine :) Fikk ordnet meg en ''akutt''time til Nora for å få farget håret i morgen, det trengs for å si det sånn. Nå er det vel snart et halvt år siden jeg gjorde noe med det.. uff. Stakkars Alexander tenker jeg, det skal nok bli bra å få en kjæreste som ser grei ut på håret igjen.

Stine Sophie Lundsrud

10.08.2017 kl. 11:51
Så ut som en hyggelig bursdag :) Ha en strålende dag :)

anon

11.08.2017 kl. 11:50
RE blogg pics: apparently it wasn't broke, so they 'fixed' it anyway.
Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits