• 09.08.2017, 02:11

Hundeferie og hverdagsrant


Hoi, det ble plutselig langt mellom hvert innlegg her - men som sagt (en million ganger) er det dødskjedelig å blogge når man har elendige bilder å slenge med. Bildene utgjør for meg over halve innlegget, til og med dersom man kun bruker ett. Vel, vi er ferdige med å være på østland-ferie og har (faktisk) tatt turen Nordover. Jeg hadde ikke sett for meg at det skulle skje denne sommerferien, fordi vi har hatt så mye å gjøre med flytting, i tillegg til at de driver å bygger nytt hus og flytter/styrer hjemme til mamma i Bodø silk at det rett å slett ikke er plass til flere i huset før de får delt seg på to hus. Jeg har også rokkert på alle vaktene mine på jobb for å få fri til å dra til Halden i bryllup i juli - så da var det omtrent umulig å fikse 1,5 uke fri da pappa ringte meg å spurte forrige uke. Han skulle reise bort og trengte hjelp til å passe de tre hundene deres - så da sa vi at vi skulle hjelpe til og reiste noen dager etter da jeg på magisk vis klarte bytte alle vaktene mine til senere i august (takk, verdens beste kollegaer ❤). Nå har vi vært her i en uke allerede, og dagene går egentlig til det samme - vi står opp og går tur, fikser oss og drar til Mams for å være med superbarna mine som jeg har savnet slik mens jeg har vært i Trondheim (2 måneder borte fra hjertene mine er uutholdelig, aner ikke hvordan jeg klarte så lenge mens jeg var i USA??) vel, uansett - vi tilbringer dagene der før vi drar å mater hundene, går litt mer tur og koser oss på kveldene. Dette har vært en fin slutt på ferien. Nå mangler vi å treffe mine herlige venninner de siste dagene, før turen går tilbake til Trondheim og hverdagen.

Jeg jobber nå hver dag til jeg starter på skolen igjen i starten av september, og kjenner jeg har en ny glød ift akkurat det. Jeg trives veldig godt med å jobbe mye, og jeg elsker jobben min - derfor har jeg sett på skolen som litt andre-prioritet.. og det skal jeg prøve å endre til å bli likestilt. Altså, jeg er jo like ''lite'' på skolen da jeg går deltid, men jeg skal bruke dagene bedre etter og før jobb til å lese på pensum og arbeide med oppgaver. Mål for året! Jeg har på følelsen det blir enklere nå etter vi har flyttet. Alexander gjør dagene mine så mye bedre på alle måter, og det er så lett å være glad og positiv til livet når jeg har han rundt meg. Og da blir plutselig alle oppgaver lettere. Jeg kjenner at vår leilighet føles som mitt hjem - noe jeg ikke har følt på flere år. Jeg har på en måte følt jeg har flyttet rundt til veldig midlertidige steder som ikke har kunne blitt sett på som hjem flere år nå - på sykehuset i alle månedene jeg var der, i Orlando hvor jeg bodde midlertidig med mennesker jeg ikke kjente godt og i leiligheten jeg bodde i nå sist i Trondheim, hvor jeg rett å slett mistrivdes til de grader.

Nå, når jeg sitter her på ferie i min hjemby å titter bort på mitt livs kjærlighet borti sofaen kjenner jeg bare glede inni meg, jeg gleder meg over hverdagen vår uansett hvor vi er - og jeg er så lykkelig. Jeg gleder meg til å komme hjem til den koselige lille leiligheten vår, og jeg gleder meg til min trygge hverdag med alle de små tingene jeg er blitt så glad i - jobben min, utdanningen min og fritiden min. Nå skal vi legge oss å titte litt på film, så er det opp å treffe Nora og Sofie (som jeg også savner så alt for mye i blandt, takk gud for at jeg har frihet til å kunne besøke dem (nesten) når jeg vil ❤) 

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits