• 20.07.2017, 15:43

Trondheimlivet


Åh, så trøtt og sliten jeg er i dag. Vi reiste med natttoget i går- det gikk klokken 20 og var fremme her i Trondheim kl halv 7. Det er så ufattelig slitsomt å reise synes jeg, jeg sovner så lett på all slags transport - men så våkner jeg og har vondt i omtrent hele kroppen fordi det er vondt å ligge på seter i kjøretøy. Vel, uansett gikk dagen igår til fullstendig avslapning - jeg var ute en gang og det var for å traske til butikken for å handle middag klokken ti. Men man trenger slike dager iblandt, spesielt nå når det er sommer. Nå har jeg kun et par fridager igjen før jeg jobber i strekk et par uker, så de skal nytes.


Fine lille leiligheta vår, her er kontorplassen som skal brukes til all leksegjøringa som skal foregå i år - fy som jeg skal fokusere på skolen. og ja, det er meg på siden som ligger å gjør ett eller annet..
 

Jeg må forresten fortelle dere om noe vittig om skjedde i går - vi har nemlig gledet oss i over et år til nye sesongen av Game of thrones, som er favorittserien til begge, så helt siden den ble gitt ut for to dager siden har vi prøvd finne et øyeblikk å få sett den - så siste dagen i Halden fikk vi så dårlig tid at vi ikke rakk se den, så da skulle vi se den på toget, men neida! Der var HBO blokkert fra nettet... vel, vi var endelig hjemme og klare til å se idag - trøtte meg satte på serien og vi krøp opp i sofaen for å titte. Vi så rundt en halvtime og synes den nye sesongen var så kul med alle tilbakeblikkene fra første sesong, og tenkte på hvor genial produksjonen var som hadde kommet på at de skulle vise dette i 7 sesong da de startet serien... Så plutselig bryter Alexander ut i latter og holder på kveles, og jeg skjønte jo ingenting .. så sier han; ¨''Baby, du satte på sesong 7, ikke sant?'' og da lå vi begge omtrent på gulvet uten å få puste. Herregud så morsomt, jeg hadde satt på sesong 1, episode 1 jeg. Vel, vi fikk satt på rett sesong og satt begge limt til skjermen hele timen episoden varte - fy søren for en genial serie det er. Anbefaler virkelig alle om ikke har tatt seg tiden til å se enda - gjør det!! Jeg husker enda mine første sesonger, jeg var på sykehuset uten noe å gjøre og så 3 sesonger på en uke. med en time per episode og rundt 10 episoder per sesong sier det seg selv at det var en rolig uke for min del.. haha. 

 

Idag er planene å få ryddet litt i klesskapene hjemme, samt få gått meg en tur og gjort litt yoga på den nye rosa yogamatten min. Jeg husker hvor ekstremt glad jeg var i Body-balancetimer på treningssenteret før, og hvor mye det roet ned både kroppen og hodet mitt og jeg har veldig lyst å få startet med det igjen. jeg har sett at det ligger filmer av timene på nettet, så da kan jeg bare ha min egen lille time hjemme :) Tenkte også jeg skulle få tatt noen bilder av leiligheta vår å få vist dere, det er blitt så koselig her - og det er så oss her. føler meg virkelig hjemme!

24.07.2017 kl. 17:50
Hahah, huff! Trøttheten tar over xD Ny episode idag! Venter bare på samboeren skal komme hjem så skal vi se episoden sammen :D
Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits