Skrevet: 17.07.2017 11:56 ©Lena Ludvigsen


Å, for en utrolig morsom dag vi hadde i går! Jeg har som jeg skrev igår aldri vært på tusenfryd, og derfor bestemte Alexander seg tidlig i sommer for at dit skulle vi. Jeg har vært andre steder, Hunderfossen, Sommerland i Bø, Dyreparken i Kristiansand, Mumiland - ogsåvidereogsåvidere, men tusenfryd har vi aldri kommet oss på. Vi kjørte mot Oslo for å besøke familien til Alexander tiidlig igår morgest, og da høljet det ned, så vi var veldig skeptiske på om dette ble en bra dag å dra dit på siden det regnet sånn. Det var imidlertid den eneste mulige dagen for oss å dra, siden vi reiser hjem på tirsdag og har planer idag. Heldigvis, da vi kjørte fra Oslo i 1-tiden klarnet været opp, og det ble strålende sol resten av dagen - vi endte faktisk opp solbrente. Alle andre enn meg hadde vært der fra før av, så det var nok morsomst for meg som fikk oppleve noe helt nytt, og få sett hvordan de gjør berg-og dalbaner etc i Norge. Vi vet jo godt hvordan de gjør det i Orlando, så forventningene var vel ikke megahøye på forhånd - men guuud så gøy vi hadde det!! Jeg elsker karuseller, så jeg var omtrent i himmelen. Og på et tidspunkt (i spaceshot) var vi omtrent i himmelen, bokstavelig talt. Vi startet med speedmonster, så gikk vi i spøkelseshuset før vi fortsatte opp bakken og kjøpte oss litt slush - også fortsatte vi til thundercoaster, som antagelig ble min favoritt til tross for skikkelig nakkesleng. Vi avsluttet turen med spinspider som ble litt for mye for min del da min omtrent største frykt er å falle ut av en karusell i luften.. Vi fikk prøvd ut det meste, og jeg er kjempefornøyd med dagen! Tusenfryd er ikke Universal eller Disney, men de holder virkelig mål allikevel. Det eneste kjipe er at det er så ufattelig dyrt å være i parken.. men vel, når man først er der så :)
 Desverre var de eneste bilene jeg fikk tatt igår disse fra et bilshow vi var på....... Begge telefonene våre hadde lite strøm, så dessverre ble det lite minner. Har et par av oss utenfor parken, samt en film - men det ble faktisk eneste. Vel, ikke alle dager trengs fotograferes :) Dette får meg også til å glede meg (veldig) til august når jeg får tilbake kameraet mitt :-)
 4 Comments on "TUSENFRYD"Comments

Tusenfryd har jeg vært på 6 gang til nå hehe. Har aldri vært i mumiland da ;o Hvordan var det der?

17.07.2017, kl.18:30 URL: http://chrissieste.blogg.no/

chrissieste: Skjønner jeg godt!! skal ihvertfall dra dit 6 ganger til, haha :D du, det husker jeg lite av da jeg var ganske lita :-( må vel få tatt turen dit en gang til

19.07.2017, kl.15:53 URL: http://lenaludvigsen.blogg.no/

Så bra du hadde det gøy og morsomt da :D.

Akkurat lagt ut ny vlog som jeg håper du har lyst og se på :) Ønsker deg en super duper fin uke :) <3

17.07.2017, kl.19:59 URL: http://folke91.blogg.no/

Kjipt du ikke husker det :/

19.07.2017, kl.19:31 URL: http://chrissieste.blogg.no/

Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits