Skrevet: 02.11.2015 22:22 ©Lena Ludvigsen

God kveld til dere der hjemme! Nå er det ettermiddag her, og jeg er omtrent dødssliten etter en uke med minimalt av søvn og myyye gøy. Jeg tenkte jeg skulle dele litt flere bilder fra her om dagen da vi tok turen ti Universal studios, jeg vet jeg har delt to poster fra før - men føler liksom Harry Potter fortjener en egen. Alle som kjenner meg vet jeg elsker både bøkene og filmene, så det var en drøm å komme hit å føle at man faktisk var i filmen. Spesielt en av attraksjonene der var kjempebra - så bra at jeg faktisk vil utpeke den til min hittil favoritt. Det var altså en simulator som tok oss med gjennom et eventyr med Harry potter - alt var så bra laget og så realistisk at jeg ble helt satt ut. IKKE SISTE GANG!

Ellers var det gjenskapt fra både hogsmeade og hogswart, helt autentisk og SÅ rått! Anbefaler alle å ta turen om de skal til Florida(!)


 

I dag har vi hatt Discovery-day i Epcot, så vi har gått rundt i varmen og fått forklart hele parken omtrent. SÅ mye jeg ikke visste, og så mye nytt - så vi fant ut at til tross for at vi var der igår må vi ta turen i dag og. Sååå -- jeg må nesten løpe, igjen. Håper dere har det fint!4 Comments on "HARRY POTTER WORLD"Comments

Kjekk kar

Du må passe godt på Haavard og Markus for meg, men mest Markus! hilsen stor fan

02.11.2015, kl.22:42 URL:
Kjekk kar

Pass godt på Markus og Haavard for meg, men mest Markus:) Hilsen stor fan!

02.11.2015, kl.22:46 URL:

Kjekk kar: hahah gracias, much love

02.11.2015, kl.22:56 URL: http://lenaludvigsen.blogg.no/

Cool pictures, sort of magical.

Looks like 19th Century England.

Does that steam train actually work? Looks cool.

Vakker bild av deg også.

Ha en god ettermiddag.

03.11.2015, kl.19:45 URL: http://interrocknation.blogspot.com/

Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits