Skrevet: 14.10.2015 02:29 ©Lena Ludvigsen
Iblandt er vi utrolig heldige her i Nord. Glemmer ofte hvor utrolig fint det faktisk er er. Om dere noen gang vil se et bilde av norsk natur som gir skikkelig frysninger; vær så snill å se filmen Børning. Ikke verdens beste film sånn generellt, men det er et parti hvor de filmer bilturen fra luften - Trondheim til Nordkapp hvor de også har lagt på en Mari Boinesang. Sterke greier. Tror naturen er noe jeg virkelig kommer til å lengte etter i USA, kommer nok til å sette stor pris på klar luft på fjelltur når jeg kommer hjem om et år.

Ellers så går å ting her hjemme framover. Nå er det ei stund siden jeg har skrevet noe, litt fordi det ikke har vært så mye å skrive; dagene går litt i et med pakking, nedpakking av alt her hjemme og ordning av papirer og slikt. Det er mer enn man skulle tro som skal i orden før man flytter til et annet land! En annen grunn til er at de siste ukene har vært litt mørkere enn jeg selv skulle ønske humørmessig, men alle har vel slike dager iblandt. Får håpe det bare er et siste lite stikk før jeg reiser, og at det nå bare gjenstår happy-days til Floridaåret! Jeg ser virkelig fram til å komme fram og få bruke bloggen til en portal slik at nære og kjære får et innsyn i hva som foregår der borte - litt spennende er det jo. Noen synes forhåpentligvis det iallefall! Lover å poste bilder av både mitt eget liv der bort, og selve staten.

Ellers enn det har jeg ikke så mye på hjertet i natt. Det har egentlig ikke gått helt opp for meg at jeg faktisk skal reise - til tross for at det er omtrent det eneste jeg snakker om for tiden. Er sikker på at hele Norge har fått med seg at jeg skal ut på tur nå.. har desverre en tendens til å bli litt carried away med mine sosiale medier. Social meida queen kunnet ikke passet bedre, heldigvis klarer jeg begrense det en smule. Merker at nå på tiden jeg ikke har blogget har lysten til å poste en million bilder om dagen på instagram, 100 tweets om dagen og en milelang snapstory til alle døgnets tider. Vet jo selv jeg (desverre) har et enormt eksponeringsbehov til tider, så jeg må bare passe på at det ikke blir forvekslet med ekstrem narsissisme. haha, ranting til tusen! Tror virkelig det er på tide at jeg bruker bloggen til formålet jeg opprettet den til - å pøse ut det jeg ikke bør plage alle med alle andre steder. haha. 

NÅ tar jeg kveld. Og jeg kan forsikre dere om at neste post ikke er langt unna.4 Comments on "Northern lights og ranting"Comments

Wow ❤ fy søren Så tar og nydelig :)

Jammen er dere heldige. Jeg og kjæresten så litt glimt, svakt nordlys ute en natt her i mars. Men d var lite synlig da. Men spesielt.

14.10.2015, kl.02:46 URL: http://hevhodet.blogg.no/

Du har helt rett dere er kjempe heldige, har alltid hatt så lyst til å se nordlyset, har alrdi sett det før men ser for meg at det må være enda finere i virkeligheten!

14.10.2015, kl.09:36 URL: http://volpe.blogg.no

Love the Northern Lights pics, especially the second one. The top one has cool colors. Can see what you were saying about the car headlights. :-)

Jeg har aldri sett nordlyset, bare en gang. Jeg var camping i Eastern Washington og bare så noen lys til nord, men ingen farger. :-(

RE: social media queen: I saw your instagram with the green jumper. You look awesome.

Her har vi høstvaer, 10-12 grader og grå skyer dagen lang. :-( Tok noen høstbilder over den siste uken, her har noen traer farger nå.

Når flytter deg til Florida? Skal du vaere der før Halloween?

Hope you have a great week this week.

15.10.2015, kl.15:52 URL: http://interrocknation.blogspot.com/

Håper du har en god og trygge (? - safe) reise til Florida idag.

Have fun, too. :-)

25.10.2015, kl.19:14 URL: http://interrocknation.blogspot.com/

Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits