Skrevet: 14.09.2015 14:15 ©Lena Ludvigsen
Hei igjen! Nå begynner det å bli noen dager siden sist oppdatering - dagene har igrunn gått i ett. Forrige uke tilbragte jeg mandag og tirsdag i Oslo for visum-intervju på ambassaden, noe som er kjempedeilig å ha overstått. Det ble en del dødtid, og Oslo er temmelig kjedelig å være alene i.. men heldigvis kom en venn av meg og viste meg litt skjulte perler i byen;- ) Onsdag var jeg dødssliten etter to lange dager med reising og trasking, så da ble det kun BHK-kamp på planen - som endte med tap og egentlig var veldig kjip :- ( Satser på at det tar seg opp nå etterhvert! Torsdag og fredag var jeg på et kurs med pappa, lange slitsomme dager - men egentlig godt med en travel uke. På lørdag var jeg ute med noen av de morsomste personene jeg vet, så det var en knallkveld - men søndag ble tilbragt på sofaen. Idag er det ny uke og jeg har litt på planen ift reisen - blandt annet må jeg få bilen til EU-kontroll før jeg skal selge den, må få skrevet reiseforsikring og litt andre smågreier. Tenk - i morgen er det bare 40 dager til takeoff!

 Håper dere har hatt en herlig uke :- )4 Comments on "Et livstegn"Comments

Kjempe fine bilder!

14.09.2015, kl.14:17 URL: http://emilieaos.blogg.no
Navn

Flotte bilder :) super blogg du har!! Ha en super dag;)

14.09.2015, kl.14:21 URL:

Så fine bilder! Digger fargen på håret ditt :)

Hadde forresten blitt kjempe glad om du kunne ha tatt turen innom bloggen min og kanskje kommentert på det nyaste innlegget. Ha ein kjempe fin dag vidare!

14.09.2015, kl.14:31 URL: http://www.jsh.blogg.no

Glad å høre du hadde en god tid i Oslo (a good time in Oslo).

I love all the photos. The sunset pics are beautiful, and the mountains and the sea in picture #4 are incredible. Very creative use of the IPhone in the next photo, too.

You did a terrific job taking pictures. :-)

You look very happy and serene. And as always, you look terrific.

Håper du har en god uke. Glad du er back. :-)

15.09.2015, kl.21:16 URL: http://interrocknation.blogspot.com/

Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits