• 14.09.2015, 14:15

Et livstegn
Hei igjen! Nå begynner det å bli noen dager siden sist oppdatering - dagene har igrunn gått i ett. Forrige uke tilbragte jeg mandag og tirsdag i Oslo for visum-intervju på ambassaden, noe som er kjempedeilig å ha overstått. Det ble en del dødtid, og Oslo er temmelig kjedelig å være alene i.. men heldigvis kom en venn av meg og viste meg litt skjulte perler i byen;- ) Onsdag var jeg dødssliten etter to lange dager med reising og trasking, så da ble det kun BHK-kamp på planen - som endte med tap og egentlig var veldig kjip :- ( Satser på at det tar seg opp nå etterhvert! Torsdag og fredag var jeg på et kurs med pappa, lange slitsomme dager - men egentlig godt med en travel uke. På lørdag var jeg ute med noen av de morsomste personene jeg vet, så det var en knallkveld - men søndag ble tilbragt på sofaen. Idag er det ny uke og jeg har litt på planen ift reisen - blandt annet må jeg få bilen til EU-kontroll før jeg skal selge den, må få skrevet reiseforsikring og litt andre smågreier. Tenk - i morgen er det bare 40 dager til takeoff!

 Håper dere har hatt en herlig uke :- )

14.09.2015 kl. 14:17
Kjempe fine bilder!

Navn

14.09.2015 kl. 14:21
Flotte bilder :) super blogg du har!! Ha en super dag;)

JSH

14.09.2015 kl. 14:31
Så fine bilder! Digger fargen på håret ditt :)

Hadde forresten blitt kjempe glad om du kunne ha tatt turen innom bloggen min og kanskje kommentert på det nyaste innlegget. Ha ein kjempe fin dag vidare!

Chris

15.09.2015 kl. 21:16
Glad å høre du hadde en god tid i Oslo (a good time in Oslo).

I love all the photos. The sunset pics are beautiful, and the mountains and the sea in picture #4 are incredible. Very creative use of the IPhone in the next photo, too.

You did a terrific job taking pictures. :-)

You look very happy and serene. And as always, you look terrific.

Håper du har en god uke. Glad du er back. :-)
Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits