Skrevet: 04.09.2015 15:42 ©Lena Ludvigsen


Hei dere - Jeg ville bare inn å fortelle at jeg tar noen dager pause herfra. Situasjonen rundt i verden går ganske innpå meg, og jeg synes det blir vanskelig å blogge når det skjer så fryktelige ting rundt. Til vanlig er jeg en skikkelig struts å stikker hodet i sanden for ting jeg synes er ubehagelig - det skjer hver bidige gang, men denne gangen er det for stort, for omfattende og for grusomt til at det går ann. Jeg blogger jo fordi jeg elsker å skrive, men føler det blir alt for overfladisk og teit å komme med noe som helst annet enn en oppfordring om å hjelpe på de måtene man kan - doner penger, send klær og be for de stakkars menneskene som har mistet hjemmet sitt og flykter for livet.


De fleste trekker vel paralellen til dette bildet - jeg får meg rett å slett ikke til å poste bildet som går worldwide, sladdet ansikt eller ikke.

Her hjemme skal det gås gjennom alt av klær og ting vi kan sende til de som har mer bruk for det. Sender alle mine tanker til alle på flukt fra Budapest ♥ Det er vondt å tenke på hvor forferdelig noen menneskers hverdag er, men det er enda verre når man setter det i kontrast med vår egen. Er så takknemlig for at jeg har hele min familie i nærområdet, friske og raske - at jeg har utdannelse, mat på bordet og alt jeg ellers trenger i livet.2 Comments on "breaks my heart"Comments

The world is often a vicious place.

Saw some photos of what ISIS does -- really ripped me up inside. I felt helpless about it.

Thoughts are with the refugees over there.

Jeg håper når du ønsker å skrive her igjen skal det ikke vaere lenge.

(I hope that when you feel like writing again you'll be back soon.)

Håper det går bedre for deg snart, og du har en god helg.

04.09.2015, kl.20:35 URL: http://interrocknation.blogspot.com/

Håper du hadde en god helg, and you are having a good time in Oslo. Safe trip.

Her er det grå vaer, men det skal bli 75F over helgen. Summer hopefully will go out with a bang.

Ha en god uke.

09.09.2015, kl.00:59 URL: http://interrocknation.blogspot.com/

Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits