• 02.09.2015, 17:51

Ti ting som irriterer meg grenseløst


Idag har verken gjort eller skal gjøre noe spesielt, så da tenkte jeg å like gjerne gi dere en liten oppramsing på ting som i mine øyne kunne irritert en stein;

1.Folk som peser når de sover.

2.Folk som tar EN tyggis istedet for to. Og da spesielt når man står igjen med EN tyggis på slutten av pakken.. alle vet at EN tyggis varer 2 minutter, 2 varer en halvtime.

3.SLURPING, spesielt når det handler om milkshake-bunnslam. uuuugh. Får skikkelig frysninger

4.Folk som står foran og blokkerer øverst i rulletrapper. Sånn særriøst,jeg kommer opp i en fart som ikke kan kontrolleres og kommer til å bli skvisa inn i ryggen din.

5.Folk som blokkerer midtgangen på matbutikker med handlevogner. Om man skal snakke om hva som har skjedd de siste årene med den gamle kjenningen du gikk på skole med, vær så snill å still dere i aliminumsfolieavdelingen der ingen oppholder seg uansett.

6.Folk som går alt for sakte ut av rundskyvedører, slik at man selv ender opp med å skvises ut av døra som kommer bak.

7.Når kassepersonen spør og tar betalt for pose men glemmer gi meg en. ''eeeh, posen??''

8.Folk som lar barna sine løpe løpsk på kjøpesenter etc hvor det er mange folk. Det siste jeg vil er å snuble å knuse barnet ditt.

9.Folk som legger deg til på facebook for så å skrive '' Hei, hvem er du? :) '' eller '' Kjenner jeg deg? ''

10.ELLER gutter som poker deg til tross for deres 20 profilbilder av seg selv og sin kone med 5 barn. Ekle menn?

Og etter å ha spurt Andrea om hun hadde noe å tilføye -
Folk som ikke reiser seg for eldre og folk med småbarn på bussen. Kom igjen - du klarte løpe for å rekke bussen, ta må du nå klare å stå i 5 minutter også. Dette var visst vanlig frekkhet på skolebussen hennes. (jeg vet ikke, for jeg har buss-skrekk)
*ler oppgitt*


HVA IRRITERER DEG?Chris

03.09.2015 kl. 10:16
Things that irritate me... Here's a couple:

1. Incompetence by people who are highly paid to be competent at what they do.

2. Rude, loudmouthed people who think that insulting others is "just for fun", and you're supposed to think it's OK.

3. "It ain't broke -- let's fix it!"

There's an old saying in the US: "If it ain't broke, don't fix it." In other words, if something works well, leave it alone.

Yet a lot of companies take something that worked really well, and "improve" it to death, basically making it less useful. Very frustrating...

I don't like slurping either. :-)

Håret ditt ser ut så vakkert i bildene.

Håper du har en god dag idag.
Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits