• 01.09.2015, 19:10

Bare en slik dag


I dag er en sånn dag hvor det mest energikrevende jeg kommer til å gjøre er å skifte på senga og ta en lang dusj. I natt planla jeg å¨døgne for å fikse døgnrytmen (som jeg har gjort så alt for mange ganger i sommer..) og endte opp med å backe ut og legge meg kl 7. Dermed våknet jeg med tidenes hodepine i 15-tiden og ble liggende å se i taket i en time før jeg stod opp.. Egentlig skulle jeg bare blitt liggende til i morgen - men fant ut at jeg hadde litt dataarbeid som måtte unna uansett, og om jeg stod opp var kanskje mulighetene der for å få sove ikveld (haha yeah right).
Idag går altså dagen til å være total sminkeløs, gå i tidenes chilleklær og ta en laang runde selvpleie. Jeg skal se om jeg får sett noen filmer og lest litt, kanskje jeg til og med finner frem fargeleggingsboka jeg ikke har brukt siden dagene etter jeg kjøpte den. Og hvorfor ikke?  Før ville jeg hatt forferdelig dårlig samvittighet for å kaste bort en dag på denne måten, men det er jo egentlig helt greit. En ordentlig oppladning, så er jeg tidlig på og klar for å gjøre en haug lure ting imorgen!


(idag blir det bare et random bilde av båthavna i Bodø fordi jeg ser ut som tidenes herpa drugdeal med skabb)

Ellers kan jeg fortelle at jeg reiser til Oslo om en uke og blir fra tirsdag morgen til onsdag kveld - så om noen lesere vil være med på shopping eller eventuelt ta en kaffe er hadde det vært knallkoselig ♡

Chris

01.09.2015 kl. 21:49
Sorry to hear about the messed up day-rhythms.

Glad å høre du fikk noen søvn, though.

I have the day-rhythms problem also from time to time. Not fun.

When it happens I sometimes pop a melatonin, which helps. But then when I wake up sometimes I need a really strong coffee because the melatonin is still in my system. Arrggh.

Coloring book sounds like fun. I think you had a cool one in one of your earlier blog posts.

Håper du har en god kveld og en god Onsdag også.

Lena Ludvigsen -

01.09.2015 kl. 22:55
Chris: Yeah, i usually use vallergan or imovane - but if i take them to late i get a crazy ''hangover'' the day after.. have tried melatonin also, but had no effect:/

Its the same coloring book i've shown here before yes:D Only colored like.. 4 times since i bought it:P
Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits