Skrevet: 31.08.2015 22:19 ©Lena Ludvigsen


Igår var det hjemmekamp for Bodø - Glimt, og jeg var så heldig å vinne billetter i en radiokonkurranse på radio3 tippelaget forrige uke - så da dro jeg med meg Andrea for å se kamp. Tar henne støtt og stadig med på handballkamper, men jeg må innrømme at jeg har vært sløv på fotballfronten i år. Jeg har angret omtrent hver søndag jeg ikke har dratt for å se laget vårt som stadig klatrer på tabellen. Av de siste 8 kampene har de kun tapt EN, noe som er kult i og med at de har slått både Rosenborg, Start og Vålerenga som er noen av Norges topplag. SÅ KULT at både BHK og BG utmerker seg på landsbasis!! Glimt hadde også en sur start på sesongen og lå laangt nede på tabellen, og nå ligger de sørenmeg på 7plass. Igår vant de også 3-1 med 2 mål heeelt i slutten. Kongestemning!


Jeg hadde tatt med meg litt lite klær, men pappa var som alltid til unnsetning. Jobben hans var før sponsorer på Glimt, så pappa har dratt meg med på utallige kamper kledd i helgul drakt oppigjennom årene.. Da jeg var lita husker jeg at jeg var dødsforelska i Trond Olsen og ''Ludde'' .. haha. I går måtte jeg nøye meg med en låsssenter-jakke i full refleks, noe også de som stod vakt på kampen var.. ikke akkurat det mest anonyme man man kle seg i. Det hjalp heller ikke at Andrea valgte ta på seg sin KNALL rosa Moods of Norway-regnjakke.. haha, sister goals!

Dårlig vær som raskt snudde (etter at glimt gikk i ledelse, så klart;) )

#HEIAHEIA1 Comments on "#BGFE"Comments

Jakken ser ut som jakken faren din gav deg i en blogg inlegg i Juli (the dog show one).

Jakken ser ut som det var varm, også. :-)

Smilet ditt gjør en grå dag bedre.

I read in the an.no last month (?) the Glimt team beat Rosenborg in the first minute. Rosenborg is the best team in Norway, right? Quite an accomplishment.

The skies look beautiful in the pictures, even if they're grey. Field looks like astroturf. Cool pictures of the team.

Thanks for posting the pictures. Looks like you had a great time. Especially when your team won the game.

01.09.2015, kl.21:30 URL: http://interrocknation.blogspot.com/

Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits