• 31.08.2015, 19:50

Taco-night


Hei og hopp! Det ble dårlig med updates igår da dagen igrunn gikk fort unna og vi var ute av huset omtrent hele dagen. Siden pappa hadde bursdag forrige uke, men på dagen sin var på hytta og pusset opp tok vi en minifeiring igår med taco og jordbær med sukker og melk til dessert. Desverre er jo jeg allergisk mot jordbær og i tillegg laktoseintollerant, så det ble lite dessert.. SÅ kjipt, for jordbær har alltid vært noe av det beste jeg vet. sucks! Uansett spiste vi til vi rullet av taco og Lucas fikk leke med hundene - alle tre er så snille når det kommer til han:) Etterpå tok jeg og Andrea turen på Glimtkamp hvor det ble seier (7 seiere av 8 kamper i det siste - #sobest) før vi dro hjem og jeg ble sittende hele natten med redigering av bilder etc fra helgen.




MMMM



Koser seg hos moffa :)




''vent må bare ta ned håret'' .. det er som dere ser heller ikke fullt før det renner over..



I dag stod jeg opp så sent som 15(!).. Jeg fikk omtrent sjokk da jeg så på klokka, men konkluderer med at det kommer av søvnmangel og mye som har skjedd i helga. Dagen har gått til litt mailarbeid og slikt i forbindelse med flyttingen min, så nå skal jeg endelig ta på meg sminke å ta turen på City nord med Andrea for litt kikking:- )

Dropper innom med litt bilder fra glimtkampen når vi kommer tilbake;)

Chris

31.08.2015 kl. 21:11
Så glad å høre du hadde noen god søvn.

That food looks awesome.

And you look great.

Ha en god kveld, og en god Tirsdag også.

RebeccaHasselgard

31.08.2015 kl. 22:06
Fine bilder! :)
Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits