• 30.08.2015, 13:54

Edruhelg


Yas, den første på lenge - kjenner egentlig det kanskje var like greit etter en hard parkenhelg. Hovedgrunnen til at jeg holdt meg edru denne helga var hovedsaklig allergireaksjonen jeg fikk på tirsdag som fortsatt sitter godt i og jeg prøver få bukt med. Ikke like gøy å feste med full betennelse i ansiktet! Allikevel måtte jeg jo en snartur ut igår siden Kristoffer har bursdag idag - så jeg dro på vorset hans igår og hang med de chilleste personene jeg vet om. Gøy var det, alkohol eller ikke! Ellers har jeg brukt både fredag og lørdagskvelden på to forskjellige utesteder som har kjørt event med Red Bull og en kjent DJ som jeg har tatt bilder for. Det er en av de beste DJ-ene jeg har hørt, så det var kjipt å ikke kunne ''go full out'' å danse til heftige beats.. menmen. Tenker jeg viser dere noen bilder litt senere :- )

hahah, Når ingen er hjemme og Ask skal ta bilder for meg.. like gøy hver gang. Han ELSKER å få lov til å prøve kamera - kanskje noe han har etter sin mamma? Viste dere forresten at Storesøstra mi flere år er kåret til en av landets beste fotografer? SÅ KULT ER DET!

Nå skal jeg snart til Pappa å spise taco - taco er omtrent det verste jeg vet, men hva gjør man ikke for folket <3 Etter det er det klart for glimtkamp - HEIA GLIMT!

Thea Mariel

30.08.2015 kl. 14:22
ha en fin søndag videre :)

Chris

30.08.2015 kl. 22:13
Perhaps Ask is also taking after his tante. :-)

Love the photos of you.

It looks like you were watching a Disney movie.

Det er regn her også, og 19 grader. Påskevaer i August.

Hope you enjoyed the soccer game.
Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits