Skrevet: 30.08.2015 13:54 ©Lena Ludvigsen


Yas, den første på lenge - kjenner egentlig det kanskje var like greit etter en hard parkenhelg. Hovedgrunnen til at jeg holdt meg edru denne helga var hovedsaklig allergireaksjonen jeg fikk på tirsdag som fortsatt sitter godt i og jeg prøver få bukt med. Ikke like gøy å feste med full betennelse i ansiktet! Allikevel måtte jeg jo en snartur ut igår siden Kristoffer har bursdag idag - så jeg dro på vorset hans igår og hang med de chilleste personene jeg vet om. Gøy var det, alkohol eller ikke! Ellers har jeg brukt både fredag og lørdagskvelden på to forskjellige utesteder som har kjørt event med Red Bull og en kjent DJ som jeg har tatt bilder for. Det er en av de beste DJ-ene jeg har hørt, så det var kjipt å ikke kunne ''go full out'' å danse til heftige beats.. menmen. Tenker jeg viser dere noen bilder litt senere :- )

hahah, Når ingen er hjemme og Ask skal ta bilder for meg.. like gøy hver gang. Han ELSKER å få lov til å prøve kamera - kanskje noe han har etter sin mamma? Viste dere forresten at Storesøstra mi flere år er kåret til en av landets beste fotografer? SÅ KULT ER DET!

Nå skal jeg snart til Pappa å spise taco - taco er omtrent det verste jeg vet, men hva gjør man ikke for folket <3 Etter det er det klart for glimtkamp - HEIA GLIMT!2 Comments on "Edruhelg"Comments

ha en fin søndag videre :)

30.08.2015, kl.14:22 URL: http://badly.blogg.no

Perhaps Ask is also taking after his tante. :-)

Love the photos of you.

It looks like you were watching a Disney movie.

Det er regn her også, og 19 grader. Påskevaer i August.

Hope you enjoyed the soccer game.

30.08.2015, kl.22:13 URL: http://interrocknation.blogspot.com/

Legg igjen en hilsenNavn:


Mail:


Bloggadresse:


Din kommentar:


hits