• 12.01.2015, 21:14

OVERLEVDE STARTEN
Hoii, der var utdanninga i gang! Kjenner jeg er så gira på at dette skal funke, og gleder meg allerede til en hverdag fyllt med noe litt nyttig. Selv om idag har vært biiittelitt kjip (= ubertidlig opp med minimalt søvn innabords, mange mange minusgrader og sur vind her i Bodø , bare randoms på skolen ) så har denne dagen vært fin! Har som sagt fått startet studiet, unnagjort masse jobbgreier på pcen, fått til en liten treningsøkt og ikke minst fått pakke i posten;


Tusen takk til CHASSI (elsker bloggen din)også har vi bestilt mat ute da, Andrea og mamma ville ha fra Orion, men vi kjørte og fikk tak i Ghandiii til meg. Åh, herlige india.

Nå skal jeg løpe å ta sol før jeg stuuuper i seng - i morgen er det enda tidligere opp!

Danian. Gutteblogger

12.01.2015 kl. 21:48
Kjempe fine bilder

Madde K.K

12.01.2015 kl. 22:33
Nam, det så utrolig godt ut!

Ha en fin uke videre :)

Chris

12.01.2015 kl. 23:35
Pics of you are gorgeous.

Jeg er helt stolt av deg, I know that college was something you were planning on for a while. Good on ya! :-)

Her er det 10.8 C and sun / rain / sun / rain. A bit of improved weather here I guess.

Going to watch the US college football championships, hoping Oregon kicks Ohio St. off the field.

Ha en god dag imorgen og jeg håper du kan sove bedre.

smiil

13.01.2015 kl. 15:18
Merker jeg bryr meg om deg når jeg pauser suits(!!) for å få lese om dagen din! hihi :D Heier på deg, og håper du klarer å kjenne på at livet ikke er så verst, og at det har mye og by på. Klem:):)

Chassi

21.01.2015 kl. 10:16
Hei Lena! For en fin blogg jo! Og så flott du er! Djises. Takk for hyggelig hilsen. Du fortjente boken og mere til - ikke minst fordi du lovte å lage hver eneste Vibeke-grøt. Keep me posted! Nå fikk du en følger i alle fall.

:)

Lena Ludvigsen -

22.01.2015 kl. 10:03
smiil: Jeg føler meg beæret, vet hvor vanskelig det er å pause suits - så takk for det søta!! <3

Lena Ludvigsen -

22.01.2015 kl. 10:06
Chassi: ååh, så koselig at du har vært innom å sjekket!! Skal fortsatt teste ut (de fleste) grøtene - og skal få testet de fleste av dine og 8)
Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits