• 29.12.2013, 13:50

Gavetips; Hjemmelaget kroppsskrubb

  • Category: DIY

Denne herlige skrubben lagde jeg i julegave til en av mine gode venninner som elsker kroppspleie. Det blir litt mer spesielt når man lager selv - litt mer kjærlighet og omtanke lagt inn synes jeg.Jeg lagde min med sitronduft - men du kan selvfølgelig velge hvilken lukt du vil ha på den.
Jeg har brukt duftessensolje fra Kremmerhuset (her har de mange forskjellige å velge mellom) I lukten lemon fordi jeg ville ha den så frisk og god som mulig.
Om du ikke har essensolje for hånd går det fint ann å bruke vaniljestenger, kanel eller andre krydder med gode lukter.

Du trenger rett å slett Olje (jeg brukte vanlig rapsolje) Mandelolje er og fin å bruke om du vil ha litt rundere aroma - og sukker eller salt. Jeg brukte sukker, fordi jeg synes kornene er større og gir bedre skrubbeeffekt.

Man blander rett å slett sukker og olje i en bolle til man får en god konsistens (ikke for flytende og ikke for tørr) før man til slutt tilsetter lukt og har over i en beholder.

:-)

Om du bruker litt andre ingredienser kan det være lurt å skrive på en lapp hva skrubben inneholder i tilfelle mottakeren er allergiker e.l.

Matilde

29.12.2013 kl. 14:08
For en super idé! Den skal jeg ta vare på til meste jul :D

Janne, kommenterer tilbake

29.12.2013 kl. 14:17
Smart :D

Åse

29.12.2013 kl. 20:31
Så smart!!

Nora på nettet

30.12.2013 kl. 10:33
smart! takk for tipset :)
Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits