• 14.08.2013, 21:51

Benksliter, igjen


Åh, idag var det skolestart. Altså, det var velkomst til elevene, noen starter skoleåret allerede i morgen - mens andre (som undertegnede for ekseempel) ikke starter før om en uke. Jeg tar som jeg sikkert har skrevet før et årsstudium i Internasjonale Relasjoner, for de som ikke vet hva det er kan det vel forklares med utenrikspolitikk, fredsorganisasjoner som FN og avtaler mellom land. Jeg synes slikt er kjempespennende, og jeg gleder meg allerede til å dukke i bøkene. Jeg har kun 4 timer skole i uken, som er lagt på onsdag morgen - så jeg har altså resten av uka fri. I min situasjon er det veldig godt med mye fri, men sånn etterhvert som ting går bedre regner jeg med å prøve skaffe meg en til jobb, det blir litt lite med de vaktene jeg har nå.

Ihvertfall stod jeg opp kl 9 idag, noe som føltes helt forferdelig. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal gjøre det med døgnrytmen i år, det deiligste jeg vet er jo å sitte våken halve natten og starte dagen når andre lunsjer. Min dag blir på en måte den samme, bare litt utsatt.. Det at jeg må opp tidlig EN dag i uka gjør at jeg antageligvis må gjøre døgning en gang i uken til et rituale.Hahah. Eventuelt forandre det når jeg får meg dagjobb, om jeg gjør det.

Iallefall, idag startet vi med velkomst ute i sola, som varte rundt en time. Der var det informasjon, sang og litt annet. Etterpå gikk vi til våre fakulitet hvor vi satt i 2 (!) timer å hørte på diverse om de forskjellige ressursene skolen har. (eksempelvis et eeeeeeeeevig langt innlegg om fronter og studentweb ......... som jeg holdt på å sovne av, en foreleser som sammenlignet samfunnsvitenskap med musikk og ole ivars. JA, just det. Og helsetjeneste etc).
Etterpå fikk fadderene ordet, forklarte litt om hva de gjør - før vi ble delt i grupper ut fra hvordan emner vi tar. Vi var så lite som tar mitt fag at vi ble slått sammen med statsvitenskap, og vi var fortsatt mye i undertall ift de andre gruppene. (oh what a fun year.....)
Etter en times vandring rundt på skolen med fadderene var jeg evig lei og stakk hjem. De andre fikk info om vors med fadderene, og skal antageligvis på blikjent-fest i kveld. Jeg følte ikke jeg orket, i tillegg til at jeg har typ 200 kr på kortet frem til lørdag. Satser på å heller dra på hollywoodfest på fredag, siden jeg ikke skal på parken eller noe. Det er jo greit å bli litt kjent med noen, og delta litt selv om jeg er sosialt retarded for tida.

 
Ubestemsom på om jeg er fornøyd eller ikke.

Ellers savner jeg Sofie ekstremt, selv om hun var hjemme forrige helg. Gleder meg masse til neste frihelg da jeg skal ta turen til Narvik å sjekke ut leiligheta hennes!

Har dere startet på skolen? Isåfall, hvilket emne eller linje?:) 

silje

14.08.2013 kl. 21:59
Håper du har hat en fin dag, elsker bloggen din. Gjerne besøk bloggen min for gratis headere :)

Cesilie

14.08.2013 kl. 22:03
fine deg! :D jeg starter ikke før mandag jeg!

Silje M

14.08.2013 kl. 22:16
Æ ikke begynt enda på skolen. Begynner den 25/8 på Rønningen Folkehøgskole. Linjen æ skal gå på e Idrett og Ball.

Monica Lindstad

14.08.2013 kl. 22:17
så pen du er :) jeg starter ikke før på mandag! jeg skal starte på studie andre året :)

drthe

14.08.2013 kl. 22:21
så deilig med bare skole en dag i uka da! hadde passa mæ perfekt, hadde æ bare vært så rutinert å fått studiekompetansen i boks da:) oh well, det e iallefall det æ ska bynn med nu, ta opp noen fag osv så blir det sannsynligvis høgskole på mæ også til neste år!

svartfoto foto & Hverdag

14.08.2013 kl. 23:55
flott Bilder

Silje K

15.08.2013 kl. 08:44
Jeg strater ikke på skolen før på mandag. Kjenner jeg gruer meg, for jeg kjenner ingen på hele skolen! Jeg besøkte bare skolen en gang i vår. Men fårhåpentligvis blir det gøy, for jeg skal begynne på kunstfag-linjen.
Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits