• 04.06.2013, 23:44

Avslutning med den superfine klassen min!


Man vet ikke hva man har før det er vekke, eller hva? Dette året har gått så fort, selv om jeg til tider ikke har kunnet lengte mer etter sommeren. Nå er den her, i dag hadde vi siste timen sammen som klasse! Nå ble noen trekt opp i muntlig, og er ferdig etter dette, Resten blir trukket opp i morgen eller fredag, eventuelt neste uke, og utenom trekkene har vi fri. Det betyr at det bare er en liten eksamen igjen, så er det sommer!
Selv om jeg har holdt meg mye for meg selv i år pga ekstremnerding og problemer ellers i livet har jeg fått mange nye venner i klassen min, og jeg så idag at jeg er mer glad i dem enn jeg hadde trodd! Blir utrolig rart å miste alle sammen, selv om jeg ikke har fått så god kontakt med folk som jeg kanskje burde.

Vi hadde uansett en kjempekoselig avslutning idag, hvor noen hadde planlagt og kjøpt inn iskrem, dumleklubber, ispinner og non-stop, og ei i klassen hadde bakt brownies. Vi ble sittende rundt et bord hele gjengen, og superherlige Maja hadde ordnet en spesiell sak for oss; Hun hadde nemlig skrevet ut ark med en liten tekst om hver enkelt, og planlagt at arkene skulle sendes rundt og alle skulle skrive litt om personen på arket. Så da endte alle opp med hver sitt ark som beskrev dem fra hvordan klassen så dem. Sånt har vi ikke gjort siden barneskolen, og det var utrolig søtt!
<3Kommer til å savne dere masse

Ellers ble jeg ikke trukket opp verken idag eller i går. Ble superskuffet da jeg ikke ble trukket igår, det var jo ønsket mitt.Å bli ferdig med det liksom! Da jeg ikke ble trukket opp idag heller, gjorde det ikke like mye. Det eneste kjipe var at alle som skulle opp i rettslære fra klassen ble trukket idag, og jeg var ikke en av dem. Da står det egentlig kun igjen historie jeg har ordentlig lyst å komme opp i, så satser alt jeg har på det! Vi har trekning i morgen tidlig, også har vi på fredag neste. Jeg håper jeg ikke kommer opp i morgen, rett å slett fordi det er meldt knallvær i morgen og torsdag, og da vil det passe mye bedre å måtte tilbringe den regnfulle helgen inne med eksamensbøkene, det er mye lettere å lese når det ikke er herlig vær og alle er i geitvågen. I tillegg, om jeg kommer opp på fredag får jeg to ekstra lesedager, noe som absolutt ikke er feil!

- også var jeg på kino igår. Så Fast 6, anbefales på det HØYESTE. Fast 5 har vært favorittfilmen min siden den kom ut, så hadde ekstreme forventninger til 6filmen. DEN HOLDT VIRKELIG MÅL! Digger Vin diesel.

Sorry for lite oppdateringer om dagen, dagene går litt i ett.. Skal bli flinkere når jeg er godt ferdig med eksamen ♥

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits