• 04.02.2013, 08:44

Frustrerende start på uken.


Hei og hopp! Det er mandag og en ny uke er herved igang. Ble litt kickstart for min del, da jeg stod opp 3 timer for tidlig. Stod nemlig opp klokken 8, i tro om å ha kjempegod tid før skolen som starter klokken 10 på mandager. Gikk rett på badet, fikset meg helt ferdig og kvikknet til fort. Så ønsket jeg at de første to rettslære-timene skulle være filmtimer, og tenkte på om han hadde sagt noe om det. Da kom jeg på at læreren sa vi hadde studietimer denne mandagen. JEG BEGYNNER NEMLIG 12! Bannet lavt for meg selv på badet, men snudde det om til positivitet. Nå er jeg klar for å stå opp tidlig resten av uka, og edt blir ikke pangstart i morgen. Jeg får tid til å se ferdig resten av filmen jeg begynte på i går kveld, og til og med den nye episoden av once upon a time.

Vurderte en treningsøkt, men da jeg har fikset meg til skolen - OG skal på flere timer i kveld tror jeg jeg lukker dette litt ute. Kanskje en omvei til skolen?
Nå skal jeg iallefall se ferdig filmen min, nyte en morgenkaffe og øve på Historiefremføringa vi har idag. (som om det kommer til å skje..)


trøtt rosapanter.


Ønsker dere en riktig fin mandag, og ikke minst uke!

Lena Ludvigsen -

Blid jente fra Nordnorge, nærmere bestemt Bodø. Har blogget siden 2011, litt på og av - men mest på i perioder. Etter å ha vært ferdig med videregående og startet på to forskjellige studier på Universitetet ble jeg veldig syk og lagt inn på sykehus i et år. Etter dette fant jeg ut at jeg måtte bort fra lille Bodø og oppleve noe helt nytt - I fjor tilbragte jeg derfor et år i USA, nærmere bestemt Orlando. Her jobbet jeg i Disney World, og møtte også mitt livs kjærlighet. Jeg flyttet dermed til Trondheim og startet deltidsskole for å bli barnehagelærer/pedagogisk leder. Jeg sikter videre mot grunnskolelærer eller spesialpedagog etter bacheloren. Ellers så bor jeg her i Trondheim på Solsiden med min kjære, og jobber på Jordbærpikene :- )

Search

Bloggdesign

hits